Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

11
اسفند
گوشت بره در خمیر فیلو

گوشت بره در خمیر فیلو

طرز تهیه گوشت بره در خمیر فیلو

گوشت بره در خمیر فیلو

 

 

مواد لازم برای۴تا۶ نفر

گوشت بره.............................................۴۵۰ گرم

نمك و فلفل............................................به میزان لازم

زعفران .................................................یك پینچ

تخم‌مرغ.................................................۸ عدد

پیاز .....................................................۲ عدد

روغن مایع............................................۱۰۰ میلی‌لیتر (۷ قاشق سوپخوری)

آب.....................................................۴۰۰ میلی‌لیتر

جعفری ...............................................سه ساقه

پنیر گودا رنده شده ..............................۱۰۰ گرم (یك پیمانه)

كره  .................................................۵۰ گرم (سه و نیم قاشق سوپخوری)

خمیر فیلو............................................۸ ورق

لیمو ..................................................۱ عدد

 

روش تهیه :

 

گوشت بره را به شكل مكعبی خرد كنید و آن را داخل ماهیتابه‌ی بزرگی بریزید و نمك و فلفل و زعفران را به آن بیفزائید. پنج عدد از تخم‌مرغ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه آبپز كنید و پوست بكنید و خرد نمائید.

پیاز را پوست بگیرید و خرد كنید. روغن را در تابه‌ی دیواره بلندی داغ كرده و پیاز خرد كرده را داخل آن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید ولی آن‌ها را سرخ نكنید.

سپس پیاز تفت داده و گوشت خرد كرده را با هم مخلوط سازید.  آب را داخل گوشت و پیاز بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه با شعله‌ی زیاد حرارت دهید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود. اینك  گوشت، پنج عدد تخم‌مرغ پخته، سه عدد تخم‌مرغ خام، جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را با هم مخلوط سازید.

كره را در تابه‌ی كوچكی ذوب كنید. ورقه‌های خمیر را با كره چرب كنید و چهار ورقه را در كف ظرف پای پهن كنید. مواد گوشتی را روی ورقه‌های خمیر فیلو بریزید و با پشت قاشق صاف كنید. لبه‌ی ورقه‌ها را روی مایه‌ی گوشتی برگردانید و با كره چرب كنید.

غذا را با چهار ورقه‌ی دیگر از خمیر فیلو بپوشانید و لبه‌های خمیر را با دقت به زیر ببرید و تمام اطراف خمیر را جمع كنید.

غذا را به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم كرده با دمای ۱۴۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۲۸۵ درجه‌ی فارنهایت بپزید. حالا آن را از فر خارج كنید و در ظرفی كه چند قطره آب لیموترش در آن ریخته‌اید، بگذارید.

یادآوری: برای تهیه‌ی خمیر فیلو، به شماره‌ی ۱۹ مراجعه فرمائید!

یادآوری: خمیر فیلو همان خمیر باقلوا است.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، گوشت بره در خمیر فیلو تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز