Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:33

11
اسفند
دوشس سیب زمینی

دوشس سیب زمینی

طرز تهیه دوشس سیب زمینی

دوشس سیب زمینی

 

 

مواد لازم

سیب‌زمینی پخته و پوره شده ..............۲۴۰ گرم

كره یا مارگارین نرم ..............................۶۰ گرم

تخم‌مرغ ..............................................۳ عدد

جوزهندی رنده شده .............................یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك و فلفل..........................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

سیب‌زمینی را - كه هنوز داغ است - داخل كاسه‌ای بریزید. حالا نیمی از كره را با ۱ عدد زرده‌ی تخم‌مرغ، ۱ عدد تخم‌مرغ كامل، جوز هندی و نمك و فلفل مخلوط كنید. سپس روی مایه را صاف كنید و باقیمانده‌ی كره را روی آن بمالید و كنار بگذارید تا خنك شود. حالا مایه را به‌وسیله‌ی قیف پارچه‌ای با ماسوره‌ی دندانه‌دار، به شكل دلخواه و با كمی فاصله داخل سینی فر بریزید. اینك ۱ عدد تخم‌مرغ باقیمانده را با چنگال بزنید و روی سیب‌زمینی‌ها بمالید. آنگاه سینی را در طبقه‌ی بالای فر با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید. وقتی روی دوشس‌ها طلائی شد، سینی را از فر خارج كنید.

یادآوری: می‌توان دوشس را برای تزئین غذاهای گوشتی و ماهی نیز استفاده كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دوشس سیب زمینی تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز