دوشس سیب زمینی
مواد لازم
سیبزمینی پخته و پوره شده ..............۲۴۰ گرم
كره یا مارگارین نرم ..............................۶۰ گرم
تخممرغ ..............................................۳ عدد
جوزهندی رنده شده .............................یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل..........................................به میزان لازم
روش تهیه :
سیبزمینی را - كه هنوز داغ است - داخل كاسهای بریزید. حالا نیمی از كره را با ۱ عدد زردهی تخممرغ، ۱ عدد تخممرغ كامل، جوز هندی و نمك و فلفل مخلوط كنید. سپس روی مایه را صاف كنید و باقیماندهی كره را روی آن بمالید و كنار بگذارید تا خنك شود. حالا مایه را بهوسیلهی قیف پارچهای با ماسورهی دندانهدار، به شكل دلخواه و با كمی فاصله داخل سینی فر بریزید. اینك ۱ عدد تخممرغ باقیمانده را با چنگال بزنید و روی سیبزمینیها بمالید. آنگاه سینی را در طبقهی بالای فر با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید. وقتی روی دوشسها طلائی شد، سینی را از فر خارج كنید.
یادآوری: میتوان دوشس را برای تزئین غذاهای گوشتی و ماهی نیز استفاده كرد.