Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:12

11
اسفند
پای اسفناج

پای اسفناج

طرز تهیه پای اسفناج

پای اسفناج

 

 

مواد لازم برای خمیر لازانیا

آرد................................................۴۰۰ گرم

تخم‌مرغ ...........................................۴ عدد

روغن زیتون ......................................یك قاشق سوپخوری

نمك ..............................................۱ پینچ

 

مواد لازم برای مواد میانی لازانیا:

بادمجان......................................۴۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی................................۳۰۰ گرم

كدو .........................................۴۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ................................۲ عدد

قارچ ..........................................۲۰۰ گرم

موسیر تازه ..................................۱ عدد (یا ۳ ورق خیسانده‌ی آن)

كره ...........................................به میزان لازم

روغن زیتون..................................به میزان لازم

نمك و فلفل ...............................به میزان لازم

پنیر موزارلا ..................................۲۰۰ گرم

ریحان...........................................یك دسته

پنیر پارمسان رنده شده  ..................۶۰ گرم

 

روش تهیه :

 

آرد را دایره‌وار روی سطح كار بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در وسط آن بشكنید. روغن زیتون و نمك را روی آن بریزید و مواد را خمیر كنید. حالا خمیر را كاملا ورز دهید تا جائی كه به دست نچسبد.

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت مكعبی خرد كنید. گوجه‌فرنگی، كدو و فلفل را نیز به همان شكل خرد كنید. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه كنید. موسیر را پوست بگیرید و ریز خرد كنید. داخل تابه، مخلوطی از كره و روغن زیتون را بریزید و حرارت دهید. موسیر تازه یا خیس‌خورده را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

زمانی كه موسیر طلائی رنگ شد، بادمجان، كدو و فلفل دلمه‌ای خرد كرده را به آن اضافه كنید. نصف پیمانه گوجه‌فرنگی خرد كرده و قارچ ورقه كرده را هم بیفزائید. نمك و فلفل را هم اضافه كنید و به مدت ده دقیقه با حرارت كم بپزید. خمیر لازانیا را بر سطح كار پهن كنید و با یك حلقه‌‌ی فلزی به قطر ۱۰ سانتیمتر برش بزنید.

پنیر موزارلا را به صورت مكعبی خرد كنید  و با مواد میانی مخلوط كنید. باقیمانده‌ی گوجه‌فرنگی را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. ورقه‌های لازانیا را در قابلمه‌ی حاوی آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید. در ظرف مناسبی یك ورقه لازانیا قرار دهید و روی آن را با مواد میانی  بپوشانید. سپس یك ورقه‌ی دیگر رویش قرار دهید و باز هم آن را با مواد میانی بپوشانید. اینك ورقه‌‌ی سوم را قرار دهید و گوجه‌فرنگی تفت داده و پنیر پارمسان را روی آن بریزید و آن را با برگ ریحان تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پای اسفناج تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز