سوپ شاهی
مواد لازم برای 4 نفر:
سیبزمینی......................................... ۱ عدد
شاهی............................................... ۳۰۰ گرم
كره...................................................... ۶۰ گرم
آب مرغ.............................................. ۶۰۰ میلیلیتر (دو و نیم پیمانه)
خامهی كمچرب.................................... ۱۰۰ میلیلیتر
نمك و فلفل............................................. به میزان لازم
روش تهیه :
سیبزمینی و شاهی را بشوئید. بعد سیبزمینی را پوست بگیرید و به قطعات نازك خرد كنید. شاهی را نیز خرد نمائید و با نیمی از كره، در قابلمه كمی تفت دهید. سیبزمینی خرد كرده را نیز به آن بیفزائید و نمك و فلفل بزنید.آب مرغ را روی سیبزمینی و شاهی بریزید و به مدت پنج دقیقه بجوشانید. سپس سوپ را در مخلوطكن بریزید و پوره كنید. دوباره سوپ را در قابلمه بریزید و بجوشانید. خامه را نیز به آن بیفزائید و بجوشانید. حالا باقیماندهی كره را به قطعات كوچك خرد كنید و داخل سوپ بریزید و كاملا هم بزنید. اینك سوپ را داخل ظرف سوپخوری بكشید و با برگهای شاهی و خامه، تزئین كنید.