Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:35

11
اسفند
ترشی خرما با سماق

ترشی خرما با سماق

طرز تهیه ترشی خرما با سماق

ترشی خرما با سماق

 

 

مواد لازم :

 

خرمای تازه (رطب)..................... ۱ كیلوگرم

سركه .....................................۱ لیتر

تمر هندی.............................۳۵۰ گرم

سماق پودر شده..................... ۲ قاشق سوپخوری

شكر ....................................۱ قاشق سوپخوری

نمك.................................... ۱ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی..................... یك‌دوم قاشق چایخوری

میخك..................................یك‌دوم قاشق چایخوری

هل سبز..............................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین........................ ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا هسته‌های خرما را درآورید و پوست روی آن را جدا كنید و با مقداری سركه به مدت ۲ ساعت بخیسانید. تمرهندی را نیز با ۱ لیوان سركه (به مدت ۱ ساعت) بخیسانید. پودر سماق را نیز با ۱ لیوان آب ولرم به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس و بعد با تنظیف آن را صاف كنید، تمرهندی را هم صاف ‌كنید.

خرمای خیس خورده را همراه با سركه در ظرف لعابی بریزید و تمرهندی خیس خورده و صاف كرده را به آن بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله‌ی ملایم بجوشانید. سپس شكر، نمك، پودر جوز هندی، پودر میخك، پودر هل و پودر دارچین را اضافه كنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

بعد از سرد شدن، داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنك (مانند دمای یخچال) نگه دارید. بعد از ۱۰ روز، ترشی آماده‌ی مصرف است.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی خرما با سماق تعداد بازديد: 1194 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز