کلوچه های عدسی
مواد لازم برای 4 نفر :
عدس قرمز (دال عدس)...................... یكچهارم پیمانه
كرفس خرد كرده............................... ۲ قاشق سوپخوری
سیب درختی رنده شده...................... یكچهارم پیمانه
سیر................................................ ۱ حبه
مغز نان خرد كرده.............................. یكچهارم پیمانه
آرد سوخاری.................................... یكدوم پیمانه
كره............................................... ۵۰ گرم
روش تهیه :
عدس را در ظرف محتوی آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس عدس، كرفس، سیب، سیر و خرده نان را با هم مخلوط كنید تا منسجم شود. به اندازهی یك قاشق سوپخوری از این مخلوط به شكل بیضی درآورد. و در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی فر بچینید. سپس كمی كره روی آنها بمالید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد بگذارید تا كلوچهها طلائی شوند.