Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:22

11
اسفند
شیرین پلو با عسل

شیرین پلو با عسل

طرز تهیه شیرین پلو با عسل

شیرین پلو با عسل

 

 

مواد لازم برای۲تا۴ نفر

گوشت یا سینه‌ی مرغ پخته.......................۵۰۰ گرم

كره‌ی ذوب شده......................................۱۵۰ گرم

خلال نارنج شیرین‌شده ............................۵۰ گرم

خلال پرتقال شیرین‌شده ........................۱۰۰ گرم

خلال هویج پخته ..................................۱۰۰ گرم

زعفران آبكرده ........................................۲ قاشق سوپخوری

عسل بدون موم  ...................................۴ قاشق سوپخوری

سائیده‌ی گل سرخ ...............................۱ قاشق چایخوری

روغن ..................................................مقداری

سیب‌زمینی ورقه شده  ........................۲عدد

برنج آبكش‌شده  .................................۱ كیلوگرم

خلال پسته .......................................به مقدار لازم

نمك ................................................به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

گوشت یا مرغ پخته را با كره‌ی ذوب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. خلال نارنج و خلال پرتقال را با خلال هویج، زعفران و عسل مخلوط سازید و به گوشت یا مرغ بیفزائید. سپس پودر گل سرخ را به مخلوط مایه اضافه كنید. حالا در یك قابلمه‌ی نچسب كمی روغن بریزید و سیب‌زمینی ورقه شده را كف آن بچینید. آنگاه هر بار یك كفگیر برنج آبكش كرده و بعد یك كفگیر از مخلوط مایه‌ی شیرین بریزید و همین‌طور ادامه دهید تا همه‌ی مواد و برنج تمام شود. اكنون آن را به مدت یك ساعت دم كنید. سپس شیرین‌پلو را در دیس بكشید و روی آن را با خلال پسته تزئین كنید.

یادآوری: خلال پرتقال و نارنج را، چندین بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. سپس در شربت بریزید و كمی بجوشانید و هنگام استفاده از شربت خارج كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرین پلو با عسل تعداد بازديد: 1112 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز