Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:02

11
اسفند
شامی هویج

شامی هویج

طرز تهیه شامی هویج

شامی هویج

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت چرخكرده ............................۵۰۰ گرم

آرد نخودچی....................................۱۲۵ گرم

هویج رنده شده .............................۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده....................................۱ عدد

نمك، فلفل، زرچوبه .............................به میزان لازم

تخم‌مرغ  ...........................................۳ عدد

رب‌گوجه‌فرنگی ................................. ۱ قاشق غذاخوری

شكر ...............................................۱۰۰ گرم

سركه.............................................یك‌دوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

گوشت چرخكرده را با آرد نخودچی و هویج و پیاز رنده شده و ادویه تركیب كنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مواد را خوب ورز ‌دهید. حالا هر بار از مواد به اندازه‌ی یك نارنگی بردارید و در دست گرد كنید و وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ كنید.

روش تهیه‌ی سس:

از روغن باقیمانده، در ظرفی بریزید و رب را كمی تفت دهید. آنگاه شكر و سركه را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا شكر حل شود و سس غلیظ گردد. می‌توان به این سس، مقداری پیاز داغ و رب انار نیز افزوده ، شامی‌ها را در ظرف مناسب بچینید و رویشان سس بریزید.

یادآوری ۱: شامی‌ها را می‌توانید در این سس بریزید و بعد از چند بار جوش زدن و مزه‌دار شدن خارج كنید!

یادآوری ۲: می‌توان یك عدد سیب‌زمینی هم به مواد یاد شده ‌افزود!

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شامی هویج تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز