خوراک مرغ با پیازچه و زنجفیل
مواد لازم برای۴ نفر
ران مرغ .................................................۴ عدد
روغن برای سرخ كردن................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی سس:
زنجفیل تازه..............................................۲ قطعه (هر كدام ۵ سانتیمتر)
گشنیز ...................................................۴ یا ۵ ساقه
پیازچه ..................................................یك دستهی كوچك
شكر .....................................................۴ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه..............................................۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز...............................................نصف قاشق چایخوری
سویاسس ...........................................سهونیم قاشق سوپخوری
آب........................................................۴ قاشق سوپخوری
سركه...................................................نصف قاشق سوپخوری
روش تهیه :
رانهای مرغ را از یك قسمت به دو نیم برش بزنید و با چاقوی كوچك و تیز، استخوانها را كاملا از گوشت جدا كنید. مقدار زیادی روغن در تابه داغ كنید. به كمك كفگیر، رانهای مرغ را داخل روغن داغ غوطهور سازید و صبر كنید ۱۰ دقیقه در داخل روغن بپزد در حدیكه پوست مرغ، طلائی و برشته شود. زنجفیل را پوست بكنید و خیلی ریز خرد كنید. پیازچه و گشنیز را هم با چاقو خرد كنید. استخوان ریز باقیمانده در ران سرخ شده را نیز جدا كنید.
روش تهیهی سس:
زنجفیل، گشنیز، پیازچه، شكر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سویاسس و آب را داخل تابهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكر حل شود. سركه را به سس بیفزائید و هم بزنید. كمی از سس را داخل بشقاب بریزید و برشهای مرغ را روی آن بچینید. حالا آن را با زنجفیل و پیازچهی خرد شده تزئین كنید و گرم میل نمائید.