Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:13

11
اسفند
ترین پنیر و سبزیجات

ترین پنیر و سبزیجات

طرز تهیه ترین پنیر و سبزیجات

ترین پنیر و سبزیجات

 

 

مواد لازم برای۶ تا ۸ نفر

فلفل دلمه‌ای زرد و سبز ........................۲ عدد

كدوی سبز بزرگ و بلند  ........................۲ عدد

گوجه‌فرنگی........................................۶ عدد

ژلاتین.............................................۲۰ گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم ریحان:

پنیر خامه‌ای.................................۶۰۰ گرم

سیر .........................................۳ یا ۴ حبه

ریحان .......................................یك دسته‌ی كوچك

روغن زیتون..................................یک‌سوم پیمانه

نمك و فلفل................................به میزان لازم

 

مواد لازم جهت تزئین

فلفل دلمه‌ای زرد ........................  ۱ عدد

گوجه‌فرنگی كوچك  .....................مقداری

ریحان تازه  ................................به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

گریل فر را از قبل روشن كنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه زیر گریل كباب كنید و پوست آنها را بگیرید. كدوها را بشوئید و از طول به ضخامت ۳ تا ۴ میلی‌متر برش بزنید. برش‌های كدو را به مدت ۸ دقیقه بخارپز كنید. بعد روی حوله‌ی كاغذی خشك كنید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به مدت ۲ دقیقه بپزید. كمی آب سرد روی ژلاتین بپاشید و به روش بن‌ماری آن را با بخار آب حل كنید.

روش تهیه‌یكرم ریحان:

فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بكنید و دانه‌های آنها را جدا كنید. دو گوجه‌فرنگی را به دو نیم تقسیم نمائید و با فشار دست آنها را صاف كنید. برش‌های كدو را كنار هم در قالب بچینید; به‌گونه‌ای كه كف و دیواره‌ی قالب را بپوشاند. كرم ریحان را روی آن بریزید. سپس برش‌های گوجه‌فرنگی را روی آن قرار دهید. حالا كرم ریحان را روی گوجه‌فرنگی‌ها بریزید و روی آن فلفل دلمه‌ای قرار دهید. این عمل را دوباره تكرار كنید. ظرف ترین را به مدت ۴ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. سپس ترین را از ظرف خارج كنید و با برگ‌های ریحان تزئین كرده و به صورت عمودی برش بزنید.

دانه‌هایفلفل دلمه‌ای زرد را ببرید و دانه‌های آن را خارج كنید و همراه با روغن زیتون، نمك و فلفل، در مخلوط‌كن به صورت پوره درآورید و كنار بگذارید. سپس گوجه‌فرنگی‌های كوچك را با مابقی ریحان، نمك و فلفل، داخل مخلوط‌كن بریزید. ترین را همراه با سس فلفل زرد و سس گوجه‌فرنگی میل كنید. داخل مخلوط‌كن یا غذا‌ساز پنیر‌خامه‌ای، سیر، نیمی از ریحان، روغن زیتون، نمك، فلفل و ژلاتین حل شده را مخلوط كنید تا مواد یكدست شده و سس ریحان آماده شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترین پنیر و سبزیجات تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز