ترین پنیر و سبزیجات
مواد لازم برای۶ تا ۸ نفر
فلفل دلمهای زرد و سبز ........................۲ عدد
كدوی سبز بزرگ و بلند ........................۲ عدد
گوجهفرنگی........................................۶ عدد
ژلاتین.............................................۲۰ گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم ریحان:
پنیر خامهای.................................۶۰۰ گرم
سیر .........................................۳ یا ۴ حبه
ریحان .......................................یك دستهی كوچك
روغن زیتون..................................یکسوم پیمانه
نمك و فلفل................................به میزان لازم
مواد لازم جهت تزئین
فلفل دلمهای زرد ........................ ۱ عدد
گوجهفرنگی كوچك .....................مقداری
ریحان تازه ................................به میزان لازم
روش تهیه :
گریل فر را از قبل روشن كنید. فلفل دلمهایها را به مدت ۱۰ دقیقه زیر گریل كباب كنید و پوست آنها را بگیرید. كدوها را بشوئید و از طول به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر برش بزنید. برشهای كدو را به مدت ۸ دقیقه بخارپز كنید. بعد روی حولهی كاغذی خشك كنید. سپس گوجهفرنگیها را نیز به مدت ۲ دقیقه بپزید. كمی آب سرد روی ژلاتین بپاشید و به روش بنماری آن را با بخار آب حل كنید.
روش تهیهیكرم ریحان:
فلفلها و گوجهفرنگیها را پوست بكنید و دانههای آنها را جدا كنید. دو گوجهفرنگی را به دو نیم تقسیم نمائید و با فشار دست آنها را صاف كنید. برشهای كدو را كنار هم در قالب بچینید; بهگونهای كه كف و دیوارهی قالب را بپوشاند. كرم ریحان را روی آن بریزید. سپس برشهای گوجهفرنگی را روی آن قرار دهید. حالا كرم ریحان را روی گوجهفرنگیها بریزید و روی آن فلفل دلمهای قرار دهید. این عمل را دوباره تكرار كنید. ظرف ترین را به مدت ۴ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. سپس ترین را از ظرف خارج كنید و با برگهای ریحان تزئین كرده و به صورت عمودی برش بزنید.
دانههایفلفل دلمهای زرد را ببرید و دانههای آن را خارج كنید و همراه با روغن زیتون، نمك و فلفل، در مخلوطكن به صورت پوره درآورید و كنار بگذارید. سپس گوجهفرنگیهای كوچك را با مابقی ریحان، نمك و فلفل، داخل مخلوطكن بریزید. ترین را همراه با سس فلفل زرد و سس گوجهفرنگی میل كنید. داخل مخلوطكن یا غذاساز پنیرخامهای، سیر، نیمی از ریحان، روغن زیتون، نمك، فلفل و ژلاتین حل شده را مخلوط كنید تا مواد یكدست شده و سس ریحان آماده شود.