سیب زمینی با سس پنیر و بادام
مواد لازم برای ۴ نفر
مارچوبهی كنسرو شده .................۲۵۰ گرم
كره..............................................۴۰ گرم
آرد................................................۲ قاشق سوپخوری
شیر.........................................۳۷۵ میلیلیتر (یك و نیم پیمانه)
پنیر گودای رنده شده .................۱۲۵ گرم
بادام پرك برشته........................۲۰ گرم
روش تهیه :
كره را در تابهای بریزید و گرم كنید. آرد را به آن بیفزائید و در كره تفت دهید. اكنون شیر را نیز اضافه كنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و پنیر را به آن بیفزائید. اكنون مارچوبه را بین سیبزمینیها تقسیم كنید و سس را روی آنها بریزید. حالا با بادام پرك تزئین و میل كنید.