سوپ به با گوشت
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت خورشتی لقمهای ................................. ۳۰۰ گرم
پیاز خلال شده ....................................................۱ عدد
روغنمایع ......................................................... به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی ................................................ ۲ قاشق سوپخوری
آب گوجهفرنگی ............................................... ۱ پیمانه
هویج ............................................................ ۲ عدد
كرفس خرد كرده ............................................ یكدوم پیمانه
آب قلم .........................................................۳ پیمانه
به ............................................................... ۲ عدد متوسط
نمك، فلفل و زردچوبه ..................................... به مقدار لازم
آرد ...............................................................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید. بعد زردچوبه و رب را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید.آب گوجهفرنگی، هویج، كرفس و آب قلم را به آن اضافه نمائید و بگذارید گوشت بپزد. در اواخر پخت، به را – كه ریز خرد كردهاید – بیفزائید تا بپزد ولی له نشود. اكنون نمك، فلفل و آرد را – كه در كمی آب سرد حل كردهاید – اضافه كنید. حالا سوپ را به آرامی هم بزنید تا خوب جا بیفتد. اینك آن را همراه با لیموترش میل نمائید.