Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:26

11
اسفند
سوپ به با گوشت

سوپ به با گوشت

طرز تهیه سوپ به با گوشت

سوپ به با گوشت

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

گوشت خورشتی لقمه‌ای ................................. ۳۰۰ گرم

پیاز خلال شده ....................................................۱ عدد

روغنمایع ......................................................... به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی ................................................ ۲ قاشق سوپخوری

آب گوجه‌فرنگی ............................................... ۱ پیمانه

هویج ............................................................ ۲ عدد

كرفس خرد كرده ............................................ یك‌دوم پیمانه

آب قلم  .........................................................۳ پیمانه

به ............................................................... ۲ عدد متوسط

نمك، فلفل و زردچوبه ..................................... به مقدار لازم

آرد ...............................................................۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید. بعد زردچوبه و رب را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید.آب گوجه‌فرنگی، هویج، كرفس و آب قلم را به آن اضافه نمائید و بگذارید گوشت بپزد. در اواخر پخت، به را – كه ریز خرد كرده‌اید – بیفزائید تا بپزد ولی له نشود. اكنون نمك، فلفل و آرد را – كه در كمی آب سرد حل كرده‌اید – اضافه كنید. حالا سوپ را به آرامی هم بزنید تا خوب جا بیفتد. اینك آن را همراه با لیموترش میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ به با گوشت تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز