Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:52

11
اسفند
پیش غذای قارچ و زیتون با بیسکوییت زیره

پیش غذای قارچ و زیتون با بیسکوییت زیره

طرز تهیه پیش غذای قارچ و زیتون با بیسکوییت زیره

پیش غذای قارچ و زیتون با بیسکوییت زیره

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

پیاز خرد كرده ......................................................................... ۲ عدد

عصاره‌ی انواع سبزی ............................................................... ۱ لیتر و ۲۵۰ میلی‌لیتر

قارچ خرد كرده .................................................................... ۴۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی یا پوره‌ی گوجه‌فرنگی غلیظ ................................. ۲ قاشق سوپخوری

خیارشور حلقه كرده ................................................................ ۱ عدد

برگ بو  ................................................................................ ۱ عدد

كیپر .................................................................................... ۱ قاشق سوپخوری

نمك .................................................................................. ۱ پینچ

دانه‌ی فلفل سیاه نسائیده .................................................... ۶ عدد

پوست لیموترش رنده شده، زیتون سبز و برگ جعفری برای تزئین

 

روش تهیه :

 

پیاز را در تابه‌ی بزرگ و دیواره بلندی با ۵۰ میلی‌لیتر از عصاره‌ی سبزی بریزید و بپزید. از عصاره، ۳۰ میلی‌لیتر كنار بگذارید و بقیه را مرحله به مرحله به مواد داخل تابه اضافه كنید. زمانی كه از حجم مایع كم می‌شود، باقیمانده‌ی عصاره را در آخرین مرحله همراه با قارچ خرد كرده داخل تابه بریزید و مواد را بجوشانید. بعد از جوش آمدن، در تابه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. در كاسه‌ی كوچكی رب گوجه‌فرنگی را با ۳۰ میلی‌لیتر عصاره‌ی باقیمانده مخلوط كنید و به مواد تابه بیفزائید. خیارشور حلقه شده، برگ بو، كیپر، نمك و دانه‌های فلفل را اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. چهار كاسه‌ی كوچك انتخاب كنید و پیش‌غذا را در آنها بكشید و با حلقه‌های لیموترش، زیتون و جعفری تزئین كنید. و همراه با بیسكویت زیره  میل نمایید.

یادآوری: می‌توانید به جای عصاره‌ی سبزی، از یك عدد قرص عصاره‌ی سبزی و همان میزان‌آب استفاده كنید.

 

مواد لازم جهت تهیه ی بیسکویت :

 

كره‌ی نرمشده ................................. ۱۱۵ گرم

پوره‌ی سیب‌زمینی ................................. ۱۱۵ گرم

آرد ................................. ۱۵۰ گرم

نمك ................................. یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ................................. ۱ عدد

زیره‌ی سائیده شده ................................. ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

كره را همراه با سیب‌زمینی پوره شده، در كاسه‌ی بزرگی بریزید. آرد و نمك را مخلوط كنید و پس از الك كردن به مخلوط كره و سیب‌زمینی بیفزائید. حالا مواد را مخلوط كنید تا خمیری نرم و یكدست حاصل شود. خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به مدت چند ثانیه ورز دهید. سپس آن را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده به ضخامت ۸ میلیمتر باز كنید و با قلم‌مو، تخم‌مرغ زده شده بمالید و به قطعات ۲ف۵ .................................۷ سانتیمتر ببرید. بعد روی سینی چرب شده بگذارید و زیره بپاشید. آنگاه در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۱۲ دقیقه بپزید تا كمی برشته شود. حالا آن را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و در ظرف دربسته نگه دارید.

یادآوری۱: گفتنی است مصرف این بیسكویت، با انواع سوپ، سالاد و دیپ، بسیار دلپذیر است.

یادآوری۲: می‌توانید این بیسكویت‌ها را به شكل لوله‌های بلند نیز درست كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پیش غذای قارچ و زیتون با بیسکوییت زیره تعداد بازديد: 589 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز