Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:06

11
اسفند
مجموعه ای از سبزیجات خام با دیپ روغن زیتون

مجموعه ای از سبزیجات خام با دیپ روغن زیتون

مجموعه ای از سبزیجات خام با دیپ روغن زیتون

مجموعه ای از سبزیجات خام با دیپ روغن زیتون

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

 

هویج پوست گرفته‌ی درشت...................... ۳ عدد

كرفس................................................... ۶ ساقه

فلفل سبز.............................................. ۱ عدد

پیازچه‌ی خلالی خرد كرده ...................... ۸ عدد

تربچه‌ی ورقه شده................................ ۱۲ عدد

گل‌كلم كوچك تكه‌تكه شده.................... ۱۲ قطعه

گوجه‌فرنگی بزرگ................................ ۲ عدد یا ۱۲ عدد گوجه‌فرنگی كوچک

 

مواد لازم برای تهیه‌ی دیپ:

روغن زیتون....................................... یك‌دوم پیمانه(۱۲۵ میلی‌لیتر)

نمك و فلفل....................................... به مقدار لازم

آبلیموی تازه....................................... ۳ قاشق سوپخوری

ریحان تازه‌ی خرد كرده ........................ ۴ برگ

 

روش تهیه :

 

هویج، كرفس، فلفل، پیازچه، تربچه و گل‌كلم را تكه‌تكه كنید. در صورتی كه از گوجه‌فرنگی‌های درشت استفاده می‌كنید، آن‌ها را خرد نمائید و اگر از گوجه‌فرنگی‌های كوچك استفاده می‌كنید، آنها را به صورت درسته به كار ببرید. ریشه و برگ‌های سبز تیره را از پیازچه‌ها جدا كنید. تمام سبزی‌ها را در ظرف بزرگی بچینید و وسط ظرف را خالی بگذارید.

روش تهیه‌ی دیپ:

روغن زیتون را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و نمك، فلفل، آبلیمو و ریحان را به آن بیفزائید. اكنون ظرف حاوی دیپ را وسط سبزی‌ها بگذارید.

 

 

برچسب ها: روغن زیتون، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 1428 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز