مجموعه ای از سبزیجات خام با دیپ روغن زیتون
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
هویج پوست گرفتهی درشت...................... ۳ عدد
كرفس................................................... ۶ ساقه
فلفل سبز.............................................. ۱ عدد
پیازچهی خلالی خرد كرده ...................... ۸ عدد
تربچهی ورقه شده................................ ۱۲ عدد
گلكلم كوچك تكهتكه شده.................... ۱۲ قطعه
گوجهفرنگی بزرگ................................ ۲ عدد یا ۱۲ عدد گوجهفرنگی كوچک
مواد لازم برای تهیهی دیپ:
روغن زیتون....................................... یكدوم پیمانه(۱۲۵ میلیلیتر)
نمك و فلفل....................................... به مقدار لازم
آبلیموی تازه....................................... ۳ قاشق سوپخوری
ریحان تازهی خرد كرده ........................ ۴ برگ
روش تهیه :
هویج، كرفس، فلفل، پیازچه، تربچه و گلكلم را تكهتكه كنید. در صورتی كه از گوجهفرنگیهای درشت استفاده میكنید، آنها را خرد نمائید و اگر از گوجهفرنگیهای كوچك استفاده میكنید، آنها را به صورت درسته به كار ببرید. ریشه و برگهای سبز تیره را از پیازچهها جدا كنید. تمام سبزیها را در ظرف بزرگی بچینید و وسط ظرف را خالی بگذارید.
روش تهیهی دیپ:
روغن زیتون را در كاسهی كوچكی بریزید و نمك، فلفل، آبلیمو و ریحان را به آن بیفزائید. اكنون ظرف حاوی دیپ را وسط سبزیها بگذارید.