Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:18

11
اسفند
ترشی پرتقال

ترشی پرتقال

طرز تهیه ترشی پرتقال

ترشی پرتقال

 

 

مواد لازم :

 

پرتقال........................................ ۱۰ عدد متوسط (۲ كیلوگرم)

سركه......................................... ۱ پیمانه

چوب دارچین................................. ۲ عدد

پودر میخك.................................. یك‌دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال................................... یك‌دوم پیمانه

شكر .........................................۲ پیمانه

 

روش تهیه :

 

پوست پرتقال‌ها را با چاقو طوری بگیرید كه هر دو پوست آنها جدا شود. بعد پره‌های پرتقال را داخل شیشه‌ای بچینید و بقیه‌ی مواد را داخل ظرف مناسبی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱-۲ دقیقه بجوشانید تا شكر حل شود. حالا آن را به حالت داغ، داخل شیشه بریزید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، در شیشه را ببندید. این ترشی، بعد از یك روز قابل استفاده است و می‌توان آن را داخل یخچال، به مدت ۶ ماه تا یك سال نگهداری كرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترشی پرتقال تعداد بازديد: 987 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز