ترشی پرتقال
مواد لازم :
پرتقال........................................ ۱۰ عدد متوسط (۲ كیلوگرم)
سركه......................................... ۱ پیمانه
چوب دارچین................................. ۲ عدد
پودر میخك.................................. یكدوم قاشق چایخوری
آب پرتقال................................... یكدوم پیمانه
شكر .........................................۲ پیمانه
روش تهیه :
پوست پرتقالها را با چاقو طوری بگیرید كه هر دو پوست آنها جدا شود. بعد پرههای پرتقال را داخل شیشهای بچینید و بقیهی مواد را داخل ظرف مناسبی مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱-۲ دقیقه بجوشانید تا شكر حل شود. حالا آن را به حالت داغ، داخل شیشه بریزید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، در شیشه را ببندید. این ترشی، بعد از یك روز قابل استفاده است و میتوان آن را داخل یخچال، به مدت ۶ ماه تا یك سال نگهداری كرد.