کلم بروکلی و زنجفیل
مواد لازم برای 4 نفر :
كلم بروكلی .................................................................. ۷۵۰ گرم
زنجفیل تازه، پوست كنده و خرد كرده .................................۱ قطعهی ۵ سانتیمتری
پیازچهی خرد كرده ................................................................. ۱ عدد
آب ............................................................................ ۱ پیمانه
روغن زیتون ............................................................... ۱ قاشق سوپخوری
سویاسس ............................................................... ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه ............................................................ ۲ قاشق چایخوری
شكر ..................................................................... ۲ قاشق چایخوری
بادام پرک بو داده .................................................... ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
گلهای كلم بروكلی را به قطعات كوچكتر خرد كنید و با زنجفیل، پیازچه و آب، در ظرفی مناسب بریزید و آن را بجوشانید تا كمی پخته شود. سپس آبكشی كنید و زنجفیل و پیازچه را جدا سازید. آنگاه روغن را در تابه گرم نمائید و سس سویا، آبلیمو و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید و روی كلم بروكلی بریزید. سپس آن را با بادام تزئین كنید و میل نمائید.