Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:11

11
اسفند
کلم بروکلی و زنجفیل

کلم بروکلی و زنجفیل

طرز تهیه کلم بروکلی و زنجفیل

کلم بروکلی و زنجفیل

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

كلم بروكلی .................................................................. ۷۵۰ گرم

زنجفیل تازه، پوست كنده و خرد كرده .................................۱ قطعه‌ی ۵ سانتیمتری

پیازچه‌ی خرد كرده ................................................................. ۱ عدد

آب ............................................................................ ۱ پیمانه

روغن زیتون ............................................................... ۱ قاشق سوپخوری

سویاسس ............................................................... ۱ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه ............................................................ ۲ قاشق چایخوری

شكر ..................................................................... ۲ قاشق چایخوری

بادام پرک بو داده .................................................... ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

گل‌های كلم بروكلی را به قطعات كوچك‌تر خرد كنید و با زنجفیل، پیازچه و آب، در ظرفی مناسب بریزید و آن را بجوشانید تا كمی پخته شود. سپس آبكشی كنید و زنجفیل و پیازچه را جدا سازید. آنگاه روغن را در تابه گرم نمائید و سس سویا، آبلیمو و شكر را به آن بیفزائید و هم بزنید و روی كلم بروكلی‌ بریزید. سپس آن را با بادام تزئین كنید و میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کلم بروکلی و زنجفیل تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز