خوراک مرغ با سس تند گردو
مواد لازم برای 4 نفر :
روغن مایع ........................................... ۶۰ میلیلیتر
كتف مرغ ............................................... ۸ تكه
پیازچهی خرد كرده .................................. ۴ ساقه
سیر له كرده ......................................... ۳ حبه
زنجفیل تازه و رنده شده .......................... ۲ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند ریز خرد كرده ..................... ۲ عدد
زیره ................................................... ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز پودر شده .......................... ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ...................................... ۵۰ گرم
مغز گردوی پودر شده ...................... ۲۰۰ گرم
سس فلفل ...................................... ۱ قاشق چایخوری
آب مرغ ....................................... ۳۰۰ میلیلیتر
گشنیز تازهی ساطوری خرد كرده ........ ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
در تابهای بزرگ، ۲ قاشق سوپخوری از روغن مایع داغ كنید و قطعات كتف مرغ را در آن تفت دهید تا كاملاً طلایی شود. تكههای مرغ را از روی حرارت بردارید و مقداری روغن مایع در همان تابه بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل و فلفل تند را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس زیره و گشنیز را به آن بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید. آنگاه قطعات سرخشدهی مرغ را در ظرف بریزید و پودر نارگیل، آب مرغ و مغز گردو را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید. سپس حرارت را كم كنید، در ظرف را ببندید تا خوراك به مدت ۲۵ – ۳۰ دقیقه جا بیفتد. اكنون مرغها را در ظرف مورد نظر بكشید. بعد سس فلفل را با كمی آب مرغ رقیق كنید و روی مرغها بریزید و سطح آن را با گشنیز تازه، تزئین نمائید و همراه با برنج میل كنید. مطابق عكس، میتوانید از سبزیجات پخته هم در تزئین استفاده نمائید.