Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:42

11
اسفند
خوراک قلوه ی بره

خوراک قلوه ی بره

طرز تهیه خوراک قلوه ی بره

خوراک قلوه ی بره

 

 

مواد لازم برای۴ نفر

قلوه‌ی برّه .........................................۴ عدد

كره.................................................۴۰ گرم (۵/۲ قاشق سوپخوری)

سیب‌زمینی.......................................۲ عدد

هویج ..............................................۱ عدد

پیاز.................................................۱ عدد

گوجه‌فرنگی  ..................................۲ عدد

خیارشور .......................................۲ عدد

برگ بو..........................................۲ عدد

دانه‌ی فلفل سیاه .......................به مقدار لازم

نمك ........................................به مقدار لازم

خامه‌ .......................................۷ قاشق سوپخوری (۱۰۰ میلی‌لیتر)

جعفری  ...................................۱ دسته

شوید .....................................۱ دسته

نخودفرنگی پخته ......................۵۰ گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

روش تهیه :

 

تمام چربی قلوه‌ها را بگیرید. از قسمت مركز هر قلوه را به دو تكه تقسیم كنید. زیر آ‌ب بشوئید و خشك كنید. سپس كره را در تابه ذوب كنید. قلوه‌ها را نیز درون آ‌ن تفت دهید آ‌نگاه سیب‌‌زمینی، هویج و پیاز را پوست بگیرید و به قطعات نسبتا درشت خرد كنید.

در ظرف دیگری سیب‌زمینی‌ها و پیازهای خرد كرده را در كره تفت دهید. در پایان هویج را بیفزائید و اجازه دهید تا چند دقیقه مواد بپزند.حالا پوره‌ی گوجه‌فرنگی را به سبزیجات داخل قابلمه بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از این مدت، دانه‌های فلفل سیاه و نمك را نیز به آ‌ن بیفزائید.

۲۰- ۱۵دقیقه طول می‌كشد تا سبزیجات كاملا پخته شوند. اكنون غذا را به یك ظرف نسوز منتقل كنید. خامه‌، جعفری، شوید،  نخودفرنگی پخته و خیارشور حلقه شده را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰۰ سانتیگراد درون فر بپزید. روی آن را با  قلوه‌ی سرخكرده تزئین كنید.

یادآ‌وری: برای گرفتن بوی نامطبوع قلوه می‌توانید از كمی فلفل سیاه یا سركه استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خوراک قلوه ی بره تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز