خوراک فیله ی ماهی و ژامبون با سس خامه و شوید
مواد لازم برای۲تا۴ نفر
فیلهی ماهی شیر یا شوریده.................۴ قطعه
نمك و فلفل ......................................به مقدار لازم
آبلیموی تازه ....................................۳ قاشق سوپخوری
سیر رنده شده ...............................۱ حبه
ژامبون گوشت ................................۴ ورقه بزرگ
كره ......................................... ۳۰ گرم
شوید ریز خرد كرده.........................۱ قاشق سوپخوری
خامه .........................................۱۰۰ گرم
پنیر گودا ....................................۱۵۰ گرم
روش تهیه :
فیلههای ماهیرا همراه با نمك، فلفل، آبلیمو و سیر مزهدار كنید و در ظرف دربسته بگذارید و یك ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرف مناسبی – كه با ۳۰گرم كره چرب كردهاید – قرار دهید و رویش فویل بكشید و در طبقهی وسط فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا ماهی بپزد. آنگاه از فر خارج كنید. فیلههای ماهی را روی هر قطعه ژامبون قرار دهید و ژامبون را دور آن بپیچید و در ظرف مناسب قرار دهید. سپس مقداری از باقیماندهی آب ماهی را در ظرف، با شوید و خامه مخلوط كنید و در صورت نیاز كمی نمك بزنید و روی سطح ماهی و ژامبون بدهید. بعد رویش پنیر مزهدار بپاشید و در طبقهی وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید. فقط كافی است كه پنیر برشته شود.