Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:13

11
اسفند
لازانیای لقمه ای

لازانیای لقمه ای

طرز تهیه لازانیای لقمه ای

لازانیای لقمه ای

 

 

مواد لازم برای ۵ نفر

لازانیا ........................................۱۰ ورق

گوشت چرخكرده.......................۲۰۰ گرم

پیازداغ .......................................۲ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد كرده.................۳ قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده.............................۱۰۰ گرم

نمك و فلفل ...............................به مقدار لازم

آویشن ....................................۱ قاشق چایخوری

سس سفید.............................۲ پیمانه

پنیر پیتزا .................................۲ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی.......................۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ورق‌های لازانیا را در آب بپزید. گوشت را با پیاز تفت دهید. فلفل دلمه‌ای، قارچ، نمك، فلفل و آویشن را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. ورق‌های لازانیا را به شكل بعلاوه (+) بچینید و یك قاشق سوپخوری از مواد وسط ورق‌های لازانیا بگذارید و مقدار كمی سس سفید و پنیر را بیفزائید و خمیر را یك درمیان روی هم بیاورید. لقمه‌ها را در روغن سرخ كنید و یا در فر ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد/۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. قبل از گذاشتن لقمه‌ها در فر، می‌توان روی آن كمی سس سفید و پنیر ریخت.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لازانیای لقمه ای تعداد بازديد: 764 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز