اسپرینگ رول با گوشت گوساله
مواد لازم برای۴ نفر
قارچ............................................۵۰ گرم
هویج.........................................۲۰۰ گرم
گوشت چرخكرده.........................۵۰۰ گرم
سس ماهی (ححسچژ خژخح) .....چند قطره
شكر.........................................۱ پینچ
نمك و فلفل .............................به میزان لازم
رایس پیپر.................................۱ بسته
روغن برای سرخ كردن ..............به میزان لازم
كاهو و برگ نعناع.....................برای تزئین
روش تهیه :
قارچها را بشوئید و كنار بگذارید تا آب آن گرفته شود. هویج و پیاز را پوست گرفته، خرد كنید. قارچ، هویج و پیاز را داخل دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملا له شده و با یكدیگر مخلوط شود. اكنون گوشت چرخشدهی تفت داده و سس ماهی را به همراه شكر، نمك و فلفل با سبزیجات مخلوط كنید و دستگاه را دوباره برای چند ثانیه روشن نمائید تا مایهی كاملا یكدستی حاصل شود. رایس پیپرها را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و هر یك را روی پارچهای تمیز بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. روی هر یك از آنها یك قاشق سرپر از مواد گوشتی بگذارید و از دو طرف رایس پنیر را روی آن بیاورید و رول كنید. به همین ترتیب همهی رولها را آماده كنید و در روغن فراوان داغ شده، سرخ كنید. جهت تزئین میتوانید از برگهای كاهو و نعناع استفاده كنید.
یادآوری ۱: رایس پیپر (زحرچر ححخز) در بستهبندیهای آماده در فروشگاههای مواد غذائی به فروش میرسد كه از آرد برنج تهیه میشود.
یادآوری ۲: چنانچه رایس پیپر در دسترس نبود به جای آن از كرپ استفاده كنید. روش تهیهی كرپ در شمارههای گذشته به چاپ رسیده است.
یادآوری۳: ۱ پینچ معادل مقدار موادی است كه بین دو انگشت جا میگیرد.
سُس ماهی در سوپرماركتهای معتبر وجود دارد، در صورتیكه پیدا نكردید از سُس فلفل استفاده كنید.