کباب برگ تابه ای
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت فیلهی گوساله ..............۱ كیلوگرم
پیاز ......................................۳ عدد متوسط
روغن زیتون ...........................یكسوم پیمانه
آبلیموی تازه .........................یكسوم پیمانه
نمك و فلفل..........................به مقدار لازم
گوجهفرنگی.........................۵۰۰ گرم
روش تهیه :
گوشت را به اندازههای ۲ بند انگشت خرد كنید و همراه با پیاز خلال كرده، روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل خوب درهم آمیزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزهدار شود.
حالا آن را در سیخهای چوبی بكشید. تابهی چدنی را پس از داغ كردن، با روغن زیتون چرب كنید.
كبابها را درون تابه، روی حرارت قرار دهید. پس از اینكه پخته و برشته شد، در دیس قرار دهید و گوجهفرنگیها را نیز به صورت ریز خرد كنید. حالا پیاز آغشته به گوشت كبابی را كمی تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود.
اكنون این مواد را روی كبابها قرار دهید. سعی كنید طوری گوجهها را بپزید كه همزمان با كباب آماده شوند.