Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:09

11
اسفند
کباب برگ تابه ای

کباب برگ تابه ای

طرز تهیه کباب برگ تابه ای

کباب برگ تابه ای

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر

 

گوشت فیله‌ی گوساله ..............۱ كیلوگرم

پیاز  ......................................۳ عدد متوسط

روغن زیتون ...........................یك‌سوم پیمانه

آبلیموی تازه .........................یك‌سوم پیمانه

نمك و فلفل..........................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی.........................۵۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

گوشت را به اندازه‌های ۲ بند انگشت خرد كنید و همراه با پیاز خلال كرده، روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل خوب درهم آمیزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه‌دار شود.

حالا آن را در سیخ‌های چوبی بكشید. تابه‌ی چدنی را پس از داغ كردن، با روغن زیتون چرب كنید.

كباب‌ها را درون تابه، روی حرارت قرار دهید. پس از اینكه پخته و برشته شد، در دیس قرار دهید و گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به صورت ریز خرد كنید. حالا پیاز آغشته به گوشت كبابی را كمی تفت دهید. آنگاه گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود.

اكنون این مواد را روی كبا‌ب‌ها قرار دهید. سعی كنید طوری گوجه‌ها را بپزید كه همزمان با كباب آماده شوند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کباب برگ تابه ای تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز