کراکت ماهی
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر :
فیلهی ماهی شیر ................................. ۳۰۰ گرم
آب لیمو .................................................. ۳ قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه، ادویهی كاری
سیبزمینی پخته .................................. ۱۵۰ گرم
پیاز ........................................................ ۱ عدد
زعفران دمكرده ........................................۱ قاشق چایخوری
سیر ...................................................... ۲ حبه
جعفری ................................................. ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ ................................................۳ عدد
پودر سوخاری ......................................به میزان لازم
تخممرغ زده شده ................................. ۲ عدد
روغن برای سرخ كردن .......................... به میزان لازم
روش تهیه :
ماهیها را در تركیب آبلیمو، ادویهی كاری، فلفل، زردچوبه و نمك به مدت ۱ ساعت بخوابانید. آنگاه به همراه مقداری روغن كمی سرخ كنید. سیبزمینیها و یك پیاز كوچك را رنده كنید، ماهیها را خرد كرده و زعفران دمكرده، سیر رندهشده، جعفری خرد شده و نمك و ادویه را بیفزائید. تخممرغها را یكییكی اضافه كنید و كاملا ورز دهید، از مواد به اندازهی یك گردو بردارید و در دست فرم دهید. میتوان كراكتها را به شكل فلافل یا سیگارت و یا هر شكل دیگری كه دوست دارید فرم دهید و بعد در آرد سوخاری، تخممرغ و دوباره آرد سوخاری بغلتانید و در روغن غوطهور سرخ كنید.