ترشی لیته ی پوست بادمجان
مواد لازم :
غورهی بدون هسته .......................................۵۰۰ گرم
پوست بادمجان ...............................................۱ كیلوگرم
سیر .........................................................۱۰۰ گرم
آبغوره....................................................... ۵/۰ لیتر
فلفل سبز یا فلفل قرمز تند ساطوری شده......... ۵ عدد
تخم گشنیز................................................ ۱ قاشق سوپخوری
سیاهدانه..................................................۱ قاشق سوپخوری
نمك....................................................... ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه :
غوره را با ساقهی آن بشوئید و دان كنید. بعد آن را به مدت نیم تا یك ساعت روی پارچه پهن كنید تا خشك شود. حالا پوست بادمجان، غوره و سیر را داخل مخلوطكن یا چرخگوشت بریزید تا خوب مخلوط شود.
آنگاه آبغوره را به مخلوط بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید. اینك فلفل سبز را به صورت ریز خرد كنید و در لحظهی آخر، بعد از خاموش كردن حرارت، همراه با تخم گشنیز و سیاهدانه و در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری نمك، به مواد قبلی بیفزائید.
سپس مواد را هم بزنید و بگذارید سرد شود.
اكنون ترشی را در ظرف شیشهای استریل شده بریزید و كنار بگذارید. این ترشی، بعد از یك هفته آمادهی مصرف میباشد.