سالاد سیب زمینی
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
سیبزمینی كوچك ..................................... ۴۰۰ گرم
هویجفرنگی متوسط ...................................... ۲ عدد
پیازچه ......................................................... ۵ ساقه
خیارشور ..................................................۱۵۰ گرم
شوید تازهی خرد كرده .................................... ۲ قاشق سوپخوری
زیتون خرد كرده ............................................ یكدوم پیمانه
مغز كرفس خرد كرده .................................... یكدوم پیمانه
نخودفرنگی پخته ........................................۱ پیمانه
ذرت كنسروی ........................................... یكدوم پیمانه
ژامبون خرد كرده ........................................ ۳ ورقه
مواد لازم برای تهیهی سس:
سس مایونز ..................................... یكدوم پیمانه
ماست سفت ..................................... ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون .....................................۶ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا سركهی سیب .....................................۳ قاشق سوپخوری
شكر ..................................... یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل ..................................... به مقدار لازم
روش تهیه :
سیبزمینیها را بشوئید و در آب و نمك بپزید. هویج را نیز با آب و كمی نمك بپزید و به صورت نگینی خرد كنید. سیبزمینیها را پس از پوست كندن، با چاقو به چهار قسمت تقسیم سازید.
پیازچه را به صورت مورب اسلایس و خیارشور را به صورت نگینی خرد كنید.
حالا تمام مواد سس را با هم مخلوط نمائید و همهی مواد را به سس بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
سپس مواد را یك ساعت در یخچال بگذارید. یك بشقاب را با كاهو تزئین نمائید. سالاد را در ظرف بریزید و میل كنید.