Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:24

10
اسفند
ماش پتی

ماش پتی

طرز تهیه ماش پتی

ماش پتی

 

 

مواد لازم :

 

ماش................................1 كيلوگرم

اسفناج ...........................3 كيلوگرم

كدوتنبل  .........................1 عدد متوسط

چغندر قرمز ريز.................10 عدد

سير داغ ........................به ميزان لازم

فلفل، زردچوبه و نمك........به ميزان لازم

آب نارنج........................1 پيمانه

روش تهیه :

 

ماش را در قابلمه بريزيد و كمي آب  به آن بيفزائيد و روي حرارت بجوشانيد. سپس قدري آب سرد روي آن بريزيد، تا پوستش جدا شود.

بعد اسفناج را بشوئيد، ريز خرد كنيد، به ماش بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه بپزيد. آن‌گاه پوست كدو را بگيريد، به اندازه‌ي يك بند انگشت خرد كنيد و درون قابلمه بريزيد.

چغندر را نيز جداگانه بپزيد و پوست بگيريد. اكنون چغندر را خرد كنيد و به خوراك اضافه كنيد.

حالا سيرداغ، فلفل، زردچوبه و نمك را هم بيفزائيد و صبر كنيد تا چند جوش بزند. در پايان، آب نارنج را در آن بريزيد. همينكه غذا جا افتاد، آن را در ظرف مناسبي بكشيد و ميل كنيد.

يادآوري: در گرگان، اين غذا، همراه با پلو و كوكوي سيب‌زميني مصرف مي‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ماش پتی تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز