خورش کدو حلوائی
مواد لازم :
پياز .....................................1 عدد
روغن....................................به ميزان لازم
گوشت گوسفند ...................500 گرم
زردچوبه...................................2 قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي .......................1 قاشق سوپخوري
لپه ......................................100 گرم
نمك.....................................به مقدار لازم
آبليمو...................................2 قاشق سوپخوري
زعفران حلكرده....................1 قاشق سوپخوري
آلو ...................................150 گرم
كدوحلوائي............................1 كيلوگرم
روش تهیه :
ابتدا پياز را خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. گوشت را قيمهاي خرد كنيد و به پياز سرخكرده بيفزائيد و قدري تفت دهيد. آنگاه، زردچوبه و رب گوجهفرنگي را بيفزائيد و بگذاريد گوشت بپزد. لپه را نيز بشوئيد، به گوشت اضافه نمائيد و با حرارت ملايم بپزيد. حالا نمك، آبليمو، زعفران و آلو را بيفزائيد. اكنون پوست كدوحلوائي را بگيريد و به قطعات دلخواه خرد كنيد. بعد در روغن كمي تفت دهيد، روي خورش بگذاريد و آن را به مدت 10 دقيقه بپزيد. اكنون صبر كنيد تا خورش جا بيفتد. مراقب باشيد كدو له نشود!
يادآوري: در صورت دلخواه ميتوانيد قدري دارچين نيز به خورش اضافه كنيد تا عطر بهتري داشته باشد.