لواشک زردآلو
مواد لازم :
زردآلوی كاملاً رسیده................... ۳ كیلوگرم
آب............................................ نصف پیمانه
روش تهیه :
زردآلو را تمیز بشوئید و داخل ظرفی بریزید. سپس نصف پیمانه آب به آن بیفزائید تا ته نگیرد. حالا آن را روی شعلهی ملایم بگذارید و هر چند دقیقه هم بزنید تا خوب له شود. سپس در صافی دانه درشت بریزید و هسته و پوست آن را جدا كنید. اكنون مجددا بر روی شعلهی ملایم بگذارید تا كمی سفت شود (مانند ماست). اینک آن را از روی شعله بردارید. كمی كه خنک شد، در كف سینی پلاستیكی قرار دهید و مایع را روی آن بریزید و لواشک را با پالت یا قاشق، به ضخامت ۲ تا ۳ میلیمتر پهن كنید. بعد در مقابل پنكه یا نور آفتاب و دور از گرد و غبار قرار دهید تا خشک شود. خوب كه خشک شد، روی طرف دیگر آن، پلاستیک بیندازید. این لواشک را، میتوان به مدت زیادی نگه داشت و در زمان دلخواه مصرف كرد.