پلوی مکزیکی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
برنج قهوه ای ................ ۲۰۰ گرم
كره ی گیاهی ................ ۵۰ گرم
پیاز ................................ ۱ عدد
سیر .............................. ۱ حبه
هویج ............................ .۱ عدد
كدوی سبز ..................... ۱ عدد
كنسرو ذرتشیرین ............ ۱ پیمانه
مغز تخمه ی آفتابگردان .... ۲ قاشقسوپخوری
سبزیجات معطر ............. ۲ قاشق سوپخوری
پنیر كورد...................... ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل ................. به میزان لا زم
روش تهیه :
برنج را بعد از پختن كنار بگذارید. كره را در تابه ای گرم كنید. پیاز و سیر تكه شده را تفت دهید. نرم كه شد، هویج نیم پز ،كدوی خرد شده و ذرت را اضافه كنید. پس از چند دقیقه كه تفت خورد و نرم و سبک شد، مغز تخمه را بیفزائید. سپس سبزیجات معطر را همراه با پنیر تكه شده و نمک و فلفل مخلوط و اضافه كنید. در انتها، برنج پخته را با سبزیجات مخلوط كنید و به صورت گرم میل نمائید.
روش دوم اینكه، می توانید تمام سبزیجات را همراه با برنج قهوه ای مخلوط كنید. به جای پنیر كورد، روی آن پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. حتما روی ظرف نسوز (پیركس) را فویل بكشید تا برنج خشک نشود.
یادآوری: برنج قهوه ای، هم آب بیش تر و هم زمان بیش تری برای پخت نیاز دارد.