کرپ مرغ و قارچ
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر :
مواد مورد نیاز جهت تهیهی خمیر كرپ :
تخم مرغ درشت .............................۳ عدد
شیر.............................................۱ پیمانه (۲۰۰ میلی لیتر)
روغن مایع................................... ۲۵ میلی لیتر
آرد ............................................۱۰۰ -۱۲۰ گرم
نمک و فلفل قرمز........................ به مقدار لا زم
مواد لا زم برای داخل كرپ:
پیاز نگینی خرد كرده................. ۱ عدد
گوشت پخته ی مرغ............. ۲۵۰ گرم
فلفل سبز نگینی خرد كرده.......۱ عدد
قارچ نگینی خرد كرده........... ۱۵۰ گرم
آبلیمو ..............................۲ قاشق سوپخوری
روغن.............................. به مقدار لا زم
پنیر پیتزا...........................۱۵۰ گرم
روش تهیه :
تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و روغن، آرد، نمک و فلفل را به آن بیفزائید تا مایه ای مانند دوغ غلیظ به دست آید. بعد آن را از صافی رد كنید تا مخلوط یكنواختی به دست آید.
سپس یک ساعت استراحت دهید. در این فاصله پیاز را در تابه ای تفت دهید تا طلا ئی شود. آنگاه گوشت مرغ خرد كرده و فلفل سبز نگینی خرد كرده را به آن اضافه نمائید و تفت دهید. اكنون قارچ نگینی خرد كرده را در ظرفی دیگر با كمی آبلیمو و روغن تفت دهید و به مرغ و پنیر اضافه كنید و از روی حرارت بردارید.
سپس تابه ی گرد و نچسبی را با قلم مو چرب و روی حرارت داغ كنید. از مایه ی به دست آمده، با ملا قه داخل تابه بریزید و همین كه خودش را گرفت، پشت و رو كنید تا طرف دیگر آن نیز طلا ئی شود. نان های كرپ را یكی یكی آماده كنید و از مواد گوشتی پر نمائید و به صورت گل بپیچید.
سپس روی آنها را مقداری پنیر بریزید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه، در طبقه ی وسط فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد قرار دهید تا طلا ئی شوند.
سپس با تره فرنگی تزئین نمائید.