Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:13

3
اسفند
آبگوشت به و بادمجان

آبگوشت به و بادمجان

ابتدا پیازها و به ها را بشوئید. پوست پیاز را بگیرید و خرد كنید. به‌ها را نیز خرد نمائید. بعد گوشت، فلفل، زردچوبه و ادویه را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا ۶ پیمانه آ‌ب در آ‌ن بریزید.

راضیه صفائی

 

مواد لازم برای۶ نفر

پیاز متوسط                                  ۲ عدد
به متوسط                                   ۲ عدد
گوشت خورشتی                          ۴۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه           به میزان لا|زم
لوبیای قرمز                                 ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
گردوی چرخكرده                          ۲۵۰ گرم
هویج متوسط خرد كرده                 ۳ عدد
بادمجان متوسط خرد كرده              ۳ عدد
رب گوجه|فرنگی                          ۵/۱ قاشق سوپخوری
رب انار                                        ۳ قاشق سوپخوری
سیب|زمینی متوسط خرد كرده      ۲ عدد

روش تهیه 

ابتدا پیازها و به ها را بشوئید. پوست پیاز را بگیرید  و خرد كنید. به‌ها را نیز خرد نمائید. بعد گوشت، فلفل، زردچوبه و ادویه را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا ۶ پیمانه آ‌ب در آ‌ن بریزید.

سپس لوبیا قرمز و گردوی چرخكرده را هم اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا بپزد. آنگاه هویج خرد كرده و بادمجان را بیفزائید. پیاز و به را نیز مخلوط كنید و بگذارید با حرارت كم بجوشد تا گردو روغن خود را پس دهد و خورش جا بیفتد. در آ‌خر رب گوجه فرنگی، رب انار و سیب زمینی ها را بریزید و پس از پخت كامل مواد، نمک را هم اضافه كنید و اجازه دهید آ‌بگوشت جا بیفتد.

 

برچسب ها: غذاهای محلی، آبگوشت بادمجان، آبگوشت به و بادمجان، غذای محلی، طرز تهیه آبگوشت بادمجان، طرز تهیه آبگوشت بادمجان و به، طرز تهیه آبگوشت به بادمجان تعداد بازديد: 12763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز