Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 15:36

9
اسفند
کوفته ی گوشت

کوفته ی گوشت

طرز تهیه کوفته ی گوشت

کوفته ی گوشت

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

ریحان سبز خرد شده ............................۴ ساقه

خرده برنج ......................................۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)

گوشت چرخكرده............................۵۰۰ گرم

آرد نخودچی..................................۱۵۰ گرم

فلفل، نمک و زردچوبه.....................به مقدار لا زم

پیاز رندیده و آبگرفته.......................۱ عدد متوسط

تخم مرغ ...................................۲ عدد

 

مواد لا زم برای تهیه ی سس كوفته:

پیاز داغ.................................۴-۵ قاشق سوپخوری

آرد .....................................۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی....................۲ قاشق سوپخوری

شكر ..................................۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل ........................به مقدار لا زم

آب یا عصاره ی گوشت..........۵۰۰ میلی لیتر

زعفران آبكرده .......................۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ریحان را پاک كنید و بشوئید. خرده برنج را نیز بخیسانید. گوشت را سه بار چرخ كنید. بعد آرد نخودچی، فلفل، نمک، پیاز آب گرفته،  زردچوبه و تخم مرغ را همراه گوشت، با خرده برنج و ریحان  مخلوط كنید و ورز دهید. حالا  پیازداغ را با مقداری آرد تفت دهید. سپس رب، شكر، نمک، فلفل و آب (یا آب گوشت) را درون ظرفی بریزید و بگذارید به جوش بیاید. از مایه ی گوشتی، كوفته هائی به اندازه ی پرتقال درست كنید و داخل سس قرار دهید. اكنون حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت یک ساعت بپزد. برای اینكه عطر زعفران از بین نرود، آخر سر آن را اضافه كنید تا كوفته، خوشرنگ و خوش طعم شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوفته ی گوشت تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز