کوفته ی گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر
ریحان سبز خرد شده ............................۴ ساقه
خرده برنج ......................................۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)
گوشت چرخكرده............................۵۰۰ گرم
آرد نخودچی..................................۱۵۰ گرم
فلفل، نمک و زردچوبه.....................به مقدار لا زم
پیاز رندیده و آبگرفته.......................۱ عدد متوسط
تخم مرغ ...................................۲ عدد
مواد لا زم برای تهیه ی سس كوفته:
پیاز داغ.................................۴-۵ قاشق سوپخوری
آرد .....................................۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی....................۲ قاشق سوپخوری
شكر ..................................۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل ........................به مقدار لا زم
آب یا عصاره ی گوشت..........۵۰۰ میلی لیتر
زعفران آبكرده .......................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ریحان را پاک كنید و بشوئید. خرده برنج را نیز بخیسانید. گوشت را سه بار چرخ كنید. بعد آرد نخودچی، فلفل، نمک، پیاز آب گرفته، زردچوبه و تخم مرغ را همراه گوشت، با خرده برنج و ریحان مخلوط كنید و ورز دهید. حالا پیازداغ را با مقداری آرد تفت دهید. سپس رب، شكر، نمک، فلفل و آب (یا آب گوشت) را درون ظرفی بریزید و بگذارید به جوش بیاید. از مایه ی گوشتی، كوفته هائی به اندازه ی پرتقال درست كنید و داخل سس قرار دهید. اكنون حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت یک ساعت بپزد. برای اینكه عطر زعفران از بین نرود، آخر سر آن را اضافه كنید تا كوفته، خوشرنگ و خوش طعم شود.