کتلت ماهی
مواد لازم برای 4 نفر :
سیب زمینی متوسط ..........................۱ عدد (۲۰۰ گرم)
ماهیتازهی بخارپز بدو ن تیغ ................۲۵۰گرم
تخم مرغ ........................................۱ عدد
هویج كاملا ریز رنده شده............... ۲ قاشق سوپخوری
پنیر چدار كاملا رنده شده .............. ۲ قاشق سوپخوری
كدوی كاملا ریز رنده شده ............ ۲ قاشق سوپخوری
آرد ذرت ..................................... ۲ قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی........... به مقدار لا زم
روش تهیه :
سیب زمینی را پوست بگیرید و با كمی آب بپزید. بعد آن را له كنید و بگذارید خنک شود. آنگاه ماهی را با تخم مرغ، هویج، پنیر، كدو و سیب زمینی مخلوط كنید. هر قاشق سوپخوری از مخلوط را به شكل كتلت های مستطیلی شكل درآورید و آن را به آرد آغشته و در روغن سرخ كنید.
یادآوری ۱: این کتلت را، می توانید تا یک روز در یخچال و تا یک هفته در فریزر نگه دارید.
یادآوری ۲: برای تهیهی این غذا، از ماهی قزلآلا و شوریده میتوان استفاده كرد.