خورش زرد آلو
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
برگه ی زردآلو .............................. ۱۸ عدد
آب ............................................۱ پیمانه
كره.......................................... ۴۰ گرم
مرغ ........................................ ۵/۱ كیلوگرم
پیاز ...........................................۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز .......................یک دوم عدد
پودر زنجفیل ............................... ۱ قاشق چایخوری
سیر........................................... ۲ حبه
پودر زیره ی سبز ......................... ۱ قاشق چایخوری
پودر چیلی ................................ ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ....................................یک دوم قاشق چایخوری
هل ..........................................۴ عدد
گوجه فرنگی رنده شده .............. ۴ عدد
نمک ........................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
برگه های زردآلو را خرد كنید و آنها را در ۱ پیمانه آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس كره را در تابه ای گرم كنید و تكه های مرغ را در آن سرخ نمائید و كنار بگذارید. پیاز رنده شده را به كره بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
حالا فلفل دلمه ای نگینی خرد كرده، پودر زنجفیل، سیر له شده، پودر زیره ی سبز، پودر چیلی، زردچوبه و دانه های هل را به مواد اضافه كنید و ۳ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی رنده شده و برگه های زردآلو را به مرغ بیفزائید و نمک غذا را بچشید و بگذارید ۸ دقیقه بجوشد. اكنون حرارت را ملا یم كنید تا مرغ بپزد و خورش جا بیفتد.
این خورش را با پلو، كشمش، هویج و پرک بادام تست شده، میل نمائید.
یادآوری: به جای برگه های زردآلو، از میوه ی زردآلو نیز می توانید استفاده كنید.