خمیر پیتزا
مواد لازم :
آب ولرم ................................ ۲۵۰ میلی لیتر
مایه خمیر............................ ۱ قاشق چایخوری
آرد ..................................... ۳۷۵ گرم
نمک .................................یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه :
آب و مخمر را با هم مخلوط كنید. بعد ۱۲۵ گرم از آرد به آن اضافه كنید. ظرف محتوی مواد را با محافظ پلا ستیكی بپوشانید و در دمای محیط به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید تا مایه خمیر فعال شود. ۲۵۰ گرم آرد باقیمانده را همراه با نمک به مواد قبلی اضافه كنید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را به شكل گلوله درآورید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۴۰ دقیقه استراحت دهید. گفتنی است كه در استراحت اولیه، اگر دمای محیط گرم باشد، زمان كمتر و اگر سرد باشد، زمان بیشتر از ۳ساعت لازم است تا مواد به مرحلهی مطلوب برسد.
همچنین، می توانید از ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون نیز در خمیر استفاده كنید تا خمیر لطیف تری داشته باشید.