Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:11

9
اسفند
خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

 

 

مواد لازم :

 

آب ولرم ................................ ۲۵۰ میلی لیتر

مایه خمیر............................  ۱ قاشق چایخوری

آرد ..................................... ۳۷۵ گرم

نمک .................................یک دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

آب و مخمر را با هم مخلوط كنید. بعد ۱۲۵ گرم از آرد به آن اضافه كنید. ظرف محتوی مواد را با محافظ پلا ستیكی بپوشانید و در دمای محیط به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید تا مایه خمیر فعال شود. ۲۵۰ گرم آرد باقیمانده را همراه با نمک به مواد قبلی اضافه كنید و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را به شكل گلوله درآورید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت ۴۰ دقیقه استراحت دهید. گفتنی است كه در استراحت اولیه، اگر دمای محیط گرم باشد، زمان كم‌تر و اگر سرد باشد، زمان بیش‌تر از ۳ساعت لازم است تا مواد به مرحله‌ی مطلوب برسد.

همچنین، می توانید از ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون نیز در خمیر استفاده كنید تا خمیر لطیف تری داشته باشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خمیر پیتزا تعداد بازديد: 553 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز