Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:00

9
اسفند
خورش ساقه ی کرفس

خورش ساقه ی کرفس

طرز تهیه خورش ساقه ی کرفس

خورش ساقه ی کرفس

 

 

مواد لازم برای۴ نفر:

ساقه ی كرفس............................۱ كیلوگرم

روغن ........................................به مقدار لا زم

گوشت خورشتی ....................... نیم كیلوگرم

آب  ..........................................۱ لیتر

نمک و زردچوبه..........................به مقدار لا زم

رب گوجه فرنگی........................۱ قاشق سوپخوری

پیاز داغ ..................................۲ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه............................۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا كرفس را به اندازه های ۵ سانتیمتری خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. حالا  گوشت را با یک لیتر آ‌ب و زردچوبه بپزید. آ‌نگاه گوشت پخته را با آ‌ب گوشت به كرفس بیفزائید. اكنون رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن سرخ كنید و به خورش اضافه نمائید. سپس پیازداغ، آ‌بلیمو و نمک را به آ‌ن بیفزائید و خورش را به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملا یم قرار دهید تا جا بیفتد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش ساقه ی کرفس تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز