خورش ساقه ی کرفس
مواد لازم برای۴ نفر:
ساقه ی كرفس............................۱ كیلوگرم
روغن ........................................به مقدار لا زم
گوشت خورشتی ....................... نیم كیلوگرم
آب ..........................................۱ لیتر
نمک و زردچوبه..........................به مقدار لا زم
رب گوجه فرنگی........................۱ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ..................................۲ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه............................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ابتدا كرفس را به اندازه های ۵ سانتیمتری خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. حالا گوشت را با یک لیتر آب و زردچوبه بپزید. آنگاه گوشت پخته را با آب گوشت به كرفس بیفزائید. اكنون رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن سرخ كنید و به خورش اضافه نمائید. سپس پیازداغ، آبلیمو و نمک را به آن بیفزائید و خورش را به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملا یم قرار دهید تا جا بیفتد.