Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:12

9
اسفند
ناگت ماهی

ناگت ماهی

طرز تهیه ناگت ماهی

ناگت ماهی

 

 

مواد لازم برای ۴تا۵ نفر

فیله ی ماهی .......................۵۰۰ گرم

پیاز كوچک................................۱ عدد

پنیر موتزارلا ............................۱۰۰ گرم

پودر سیر  ..............................۱ قاشق سوپخوری

پودر مخصوص ناگت..................۱۵۰ گرم

نمک و ادویه...........................۱ قاشق چایخوری

روغن ..................................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

فیله ی ماهی، پیاز، پنیر موتزارلا  و پودر سیر را در مخلوط كن بریزید تا خمیر چسبنده ای به دست آید. در ظرف جداگانه ای، پودر مخصوص ناگت را همراه با پودر سیر و كمی نمک بریزید. سپس از خمیر آماده ی ماهی، كم كم بردارید و آن را با دست شكل دهید. بعد در ظرف پودر مخصوص ناگت بغلتانید و در روغن داغ سرخ نمائید.

یادآوری: در صورت دسترسی نداشتن به پودر مخصوص ناگت، می توانید از مقداری آرد سوخاری و پفک نمكی پودر شده استفاده كنید تا به رنگ و مزه ی پودر ناگت نزدیک شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ناگت ماهی تعداد بازديد: 1094 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز