ناگت ماهی
مواد لازم برای ۴تا۵ نفر
فیله ی ماهی .......................۵۰۰ گرم
پیاز كوچک................................۱ عدد
پنیر موتزارلا ............................۱۰۰ گرم
پودر سیر ..............................۱ قاشق سوپخوری
پودر مخصوص ناگت..................۱۵۰ گرم
نمک و ادویه...........................۱ قاشق چایخوری
روغن ..................................به مقدار لا زم
روش تهیه :
فیله ی ماهی، پیاز، پنیر موتزارلا و پودر سیر را در مخلوط كن بریزید تا خمیر چسبنده ای به دست آید. در ظرف جداگانه ای، پودر مخصوص ناگت را همراه با پودر سیر و كمی نمک بریزید. سپس از خمیر آماده ی ماهی، كم كم بردارید و آن را با دست شكل دهید. بعد در ظرف پودر مخصوص ناگت بغلتانید و در روغن داغ سرخ نمائید.
یادآوری: در صورت دسترسی نداشتن به پودر مخصوص ناگت، می توانید از مقداری آرد سوخاری و پفک نمكی پودر شده استفاده كنید تا به رنگ و مزه ی پودر ناگت نزدیک شود.