کشک کدو
مواد لازم برای ۴ نفر
كدو سبز قلمی....................................۱ كیلوگرم
پیاز متوسط .......................................۱ عدد
روغن...............................................۱۰۰ گرم
نمک و فلفل......................................به مقدار لا زم
زردچوبه .........................................۱ قاشق چایخوری
كشک ...........................................۱۵۰ گرم
مغز گردوی پودر شده......................۱۰۰ گرم
سیرداغ و نعناع داغ .........................به مقدار لا زم
روش تهیه :
كدوها را پس از شستن، پوست بگیرید و خرد كنید. سپس پیاز را به صورت ریز خرد نمائید و در روغن سرخ كنید. آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و كدوها را بیفزائید. حالا حرارت را كم كنید و بگذارید به آرامی بپزد.
گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از پخت، با گوشتكوب آن را له كنید و در ظرف بكشید. برای تزئین كشک كدو، ۳عدد كدو را به دو نیم تقسیم و داخل آنها را خالی كنید. حالا كدوها را با مواد آماده شده پرنمائید.سپس روی آن را با كشک، پودر گردو، نعناع و سیرداغ تزئین كنید.