Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:28

9
اسفند
خورش به و اسفناج

خورش به و اسفناج

طرز تهیه خورش به و اسفناج

خورش به و اسفناج

 

 

مواد لازم برای ۵ نفر

پیاز درشت ....................................................۱ عدد

روغن............................................................به مقدار لا زم

گوشت .......................................................۲۵۰ گرم

لپه .............................................................۱۲۰ گرم

رب گوجه فرنگی..........................................نصف قاشق سوپخوری

ادویه (نمک، فلفل و زردچوبه) .......................به مقدار لا زم

به درشت....................................................۱ عدد

پودر دارچین.................................................۱ قاشق چایخوری

چوب دارچین..............................................۳ تكه

آلوچه.....................................................۵۰ گرم

اسفناج ................................................۲۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

پیاز را به صورت نگینی خرد كنید و داخل تابه ی حاوی روغن بریزید و سرخ نمائید. سپس گوشت را به صورت قیمه ای خرد كنید و به پیاز بیفزائید و روی حرارت ملا یم به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید.

آنگاه لپه را  -كه از یک ساعت قبل خیسانده اید- در آبكش بریزید و همراه با رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه كنید و تفت بدهید. سپس ادویه ها را بجز نمک بیفزائید و تفت دهید.

آنگاه ۵۰۰ میلی لیتر آب بریزید و وقتی به جوش آمد، شعله را كم كنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

سپس به را چهار قاچ كنید و دانه های آن را جدا سازید و به هر شكلی كه دوست دارید، خرد كنید. اكنون پودر دارچین را روی تكه های به بپاشید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

سپس با اندكی روغن تفت دهید; به صورتی كه رنگ آن تیره نشود. بعد از تفت دادن، آن را با چوب دارچین و آلوچه ای كه از یک ساعت قبل خیس خورده، داخل خورش بریزید. ۱۰ دقیقه مانده به صرف غذا، اسفناج را خرد كنید ولی خیلی ریز نشود و آن را داخل خورش بریزید.

هنگام خوردن، چوب دارچین را از غذا خارج نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خورش به و اسفناج تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز