ورش گوجه سبز
مواد لازم برای ۶تا۸ نفر
گوشت مغز ران........................................۵۰۰ گرم
پیاز سرخكرده.........................................۳-۴ قاشق سوپخوری
روغن....................................................به مقدار لا زم
نمک، فلفل و زردچوبه..............................به مقدار لا زم
نعناع و جعفری......................................۵۰۰ گرم
گوجه سبز ..........................................۴۰۰-۵۰۰ گرم
شكر (در صورت تمایل)...........................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
گوشت تمیز شده را تكه تكه كنید و با پیاز سرخ نمائید. سپس زردچوبه را بیفزائید و با ۱ لیتر آب بپزید تا نیم پز شود. آنگاه نعناع و جعفری را بشوئید و در آبكش بریزید. بعد آنها را خرد و سرخ نمائید و به گوشت اضافه كنید. اكنون گوجه سبزها را تمیز كنید، دم آنها را بگیرید و در خورش بریزید و بگذارید آهسته بجوشد و تمام مواد آن بپزد. در اواخر پخت، نمک را بیفزائید و وقتی خورش جا افتاد، آن را بكشید. معمولا این خورش ترش مزه است; ولی اگر دوست داشتید، می توانید كمی شكر به آن اضافه كنید تا ملس شود. توجه داشته باشید كه مقدار نعناع از ۵۰-۸۰گرم بیشتر نباشد، چون خورش تلخ میشود.