Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

6
اسفند
دمی بلغور

دمی بلغور

طرز تهیه دمی بلغور

دمی بلغور

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

بلغور گندم...............................................۱۰۰ گرم

عدس.....................................................۲۰۰ گرم

پیاز............................................................۴ عدد

سیر .........................................................۱ حبه

ادویه مخصوص...........................................یک دوم قاشق چای خوری

زعفران حل شده .......................................۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ............................................۶ عدد

رشته ی پلویی.........................................۳۰۰ گرم

نمک........................................................مقداری

زردچوبه.................................................۱ قاشق چای خوری

روغن مایع ...........................................یک چهارم پیمانه

كره ....................................................۲۵ گرم

 

روش تهیه :

 

بلغور گندم را همراه با آب و نمک در حرارت ملا یم حدود ۱۵ دقیقه بپزید; به طوری كه آب آن تبخیر شود. بعد آن را كنار بگذارید.عدس را از چند ساعت قبل بخیسانید و نیم پز كنید.

۲ عدد پیاز را خرد و سرخ كنید. زردچوبه بزنید و با عدس و بلغور پخته مخلوط كنید. سپس با ادویه و زعفران حل شده و سیر له شده و نمک، مزه دار كنید و روی اجاق بگذارید و با مقدار كمی روغن و گوجه فرنگی های نگینی قاتی كنید و مدت كوتاهی حرارت دهید تا به روغن بیفتد و همه با هم مزه دار شوند.

در این فاصله، در قابلمه ای كه آب آن جوش آمده، رشته های پلویی را همراه با مقدار كمی روغن و نمک، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشانید و آبكش كنید. 

۲ عدد پیاز را به صورت حلقه های نازک در بیاورید و با مقداری روغن ته قابلمه بچینید .

سپس مقداری از رشته ها را در قابلمه بریزید و كمی از مواد بلغور و عدس را به آن بیفزائید و چندین بار این كار را تكرار كنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید با حرارت بسیار ملا یم دم بكشد. در پایان، اگر دوست داشتید، می توانید به این دمی مقدار كمی كره اضافه كنید.

نكته:

اولین موردی كه به ذهن ما خطور می كند این است كه دمی با برنج است ولی بعد از برنج می توانیم از بلغور گندم و جو هم استفاده كنیم.

یادآوری!

در صورت تمایل، اگر طعم پیاز را برای ته دیگ دوست ندارید، می توانید از حلقه های سیب زمینی استفاده كنید.اگر پوست گوجه فرنگی را در داخل این غذا دوست ندارد، می توانید گوجه را به صورت پوره یا رنده شده در آورید و بعد داخل عدس و بلغور اضافه و از آب كم تری استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دمی بلغور تعداد بازديد: 558 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز