Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:12

6
اسفند
کوکوی سیب زمینی پگاه

کوکوی سیب زمینی پگاه

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی پگاه

کوکوی سیب زمینی پگاه

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

سیب زمینی درشت .......................................۱كیلوگرم

نخودفرنگی پخته ...........................................۱ پیمانه

هویج  ........................................................۱ تا ۲ عدد بزرگ

گوجه فرنگی................................................۱ تا ۲ عدد

تخم مرغ....................................................۷ تا ۸ عدد

فلفل دلمه ای قرمز و سبز ............................۱ عدد

نمک، فلفل و زعفران دمكرده .......................به میزان لا زم

روغن......................................................به میزان لا زم

جعفری خرد شده .....................................دو قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی.....................۲ عدد جهت تزئین

مایه گوشتی یا ژامبون..............................به میزان دلخواه

زرشک...................................................۲ قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)

 

روش تهیه :

 

سیب زمینی ها را نگینی ریز خرد كنید و بشوئید و بعد از خشک كردن، در روغن سرخ كنید. هویج ها را هم به اندازه ی سیب زمینی ها، چهارگوش خرد و در روغن فراوان سرخ كنید.

پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و گوشته ی آنها را خرد كنید. فلفل دلمه ای ها را نیز نگینی خرد كنید.

سیب زمینی، نخودفرنگی، هویج، فیله ی گوجه فرنگی ها، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری خرد شده و در صورت تمایل مایه ی گوشتی یا ژامبون را با هم مخلوط كنید. تخم مرغ ها، زعفران، نمک و فلفل را هم به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

نصف پیمانه روغن داخل ماهیتابه بریزید. كاملا  كه داغ شد،

در صورت تمایل زرشک هم به مایه می توان افزود. سپس در روغن بریزید و بلا فاصله صاف كنید و روی آن را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای، مانند تصویر تزئین كنید و ماهیتابه را در داخل فر گرم شده، در طبقه بالا  قرار دهید و با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۳ ربع ساعت بگذارید تا كوكو پف كند و زیر و روی آن برشته شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوکوی سیب زمینی پگاه تعداد بازديد: 1857 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز