کوکوی سیب زمینی پگاه
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی درشت .......................................۱كیلوگرم
نخودفرنگی پخته ...........................................۱ پیمانه
هویج ........................................................۱ تا ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی................................................۱ تا ۲ عدد
تخم مرغ....................................................۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه ای قرمز و سبز ............................۱ عدد
نمک، فلفل و زعفران دمكرده .......................به میزان لا زم
روغن......................................................به میزان لا زم
جعفری خرد شده .....................................دو قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی.....................۲ عدد جهت تزئین
مایه گوشتی یا ژامبون..............................به میزان دلخواه
زرشک...................................................۲ قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)
روش تهیه :
سیب زمینی ها را نگینی ریز خرد كنید و بشوئید و بعد از خشک كردن، در روغن سرخ كنید. هویج ها را هم به اندازه ی سیب زمینی ها، چهارگوش خرد و در روغن فراوان سرخ كنید.
پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و گوشته ی آنها را خرد كنید. فلفل دلمه ای ها را نیز نگینی خرد كنید.
سیب زمینی، نخودفرنگی، هویج، فیله ی گوجه فرنگی ها، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری خرد شده و در صورت تمایل مایه ی گوشتی یا ژامبون را با هم مخلوط كنید. تخم مرغ ها، زعفران، نمک و فلفل را هم به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
نصف پیمانه روغن داخل ماهیتابه بریزید. كاملا كه داغ شد،
در صورت تمایل زرشک هم به مایه می توان افزود. سپس در روغن بریزید و بلا فاصله صاف كنید و روی آن را با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای، مانند تصویر تزئین كنید و ماهیتابه را در داخل فر گرم شده، در طبقه بالا قرار دهید و با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت، به مدت ۳ ربع ساعت بگذارید تا كوكو پف كند و زیر و روی آن برشته شود.