مافین مرغ و پیازچه
مواد لازم برای 6 نفر :
سینه ی بدون استخوان مرغ...............................۲۰۰ گرم
كره ...............................................................۲۰۰ گرم
قارچ ............................................................۳۰۰ گرم
تخم مرغ............................................................۳ عدد
خامه ............................................................۱۰۰ گرم
پنیر موتزرلا ....................................................۱۰۰ گرم
آبلیمو ...............................................................۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده ......................................................۲ حبه
پیازچه خرد شده ............................................۱۵۰گرم
فلفل دلمه ی رنگی نگینی خرد شده ....................۱ عدد
ادویه ی دلخواه یا جوز هندی...............................یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل.....................................................به میزان لا زم
بیكینگ پودر ....................................................یک قاشق چایخوری
روش تهیه :
سینه ی مرغ را به صورت قطعه های كوچک و ریز خرد كنید و با ۱۰۰ گرم از كره تفت دهید. بعد قارچ نگینی خرد شده را به مرغ اضافه كنید و كمی تفت بدهید و كنار بگذارید تا خنک شود.
سفیده و زرده را از هم جدا كنید. سفیده را خوب بزنید تا سفید و سفت شود. زرده را كمی بزنید به همراه (خامه و ۱۰۰ گرم از كره ی ذوب شده، پنیر موتزارلا و آبلیمو، سیر و پیازچه ی خرد شده و فلفل دلمه ی نگینی خرد شده) و بعد سینه ی مرغ و قارچ و فلفل و نمک و ادویه ی دلخواه را اضافه كنید.
سپس آرد آمیخته به بیكینگ پودر را به مواد بالا بیفزائید و در انتها، سفیده ی زده شده را به مواد افزوده و مخلوط كنید.
حالا مواد را در كپسول های كاغذ كه در قالب های مافین قرار داده اید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.