کوفته با سس انار
مواد لازم برای 4 نفر :
بلغور ...................................................۴ قاشق سوپخوری
پیازچه .................................................۴ ساقه
گوشت چرخ كرده.................................۵۰۰ گرم
آرد ذرت .............................................۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ............................................۱ عدد
شوید خرد شده ..................................۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل.......................................به مقدار لا زم
مواد لا زم برای تهیه ی سس:
پیاز .......................................................۱عدد
رب انار...............................................۱۰۰ گرم
آب انار .............................................۲۰۰ میلی لیتر
شكر ..................................................۱ قاشق غذاخوری
روغن.................................................۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
ابتدا بلغور را خیس كنید. بعد پیازچه ها را بسیار ریز خرد كنید. درون كاسه ای بلغور خیس كرده، پیازچه، گوشت، آرد ذرت، تخم مرغ، شوید، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید و ورز دهید. سپس این مواد را به صورت كوفته هائی به اندازه ی گردو درآورید و كنار بگذارید. با روغنی كه در تاوه ریخته اید و داغ شده كوفته ها را تفت دهید. بعد از روغن بیرون آورید و پیاز خرد كرده را در روغن سرخ كنید.
كمی نمک و فلفل به آن بزنید. سپس رب انار و آب انار و شكر را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. زمانی كه جوش آمد، كوفته را اضافه كنید تا چند دقیقه بجوشد و پخته شود. اكنون كوفته ها را در ظرف گودی بریزید و با جعفری تزئین كنید و میل نمائید.