Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:32

6
اسفند
کوفته با سس انار

کوفته با سس انار

طرز تهیه کوفته با سس انار

کوفته با سس انار

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

 بلغور ...................................................۴ قاشق سوپخوری

پیازچه .................................................۴ ساقه

گوشت چرخ كرده.................................۵۰۰ گرم

آرد ذرت .............................................۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ............................................۱ عدد

شوید خرد شده ..................................۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.......................................به مقدار لا زم

 

 مواد لا زم برای تهیه ی سس:

پیاز .......................................................۱عدد

رب انار...............................................۱۰۰ گرم

آب انار .............................................۲۰۰ میلی لیتر

شكر ..................................................۱ قاشق غذاخوری

روغن.................................................۲ قاشق غذاخوری

 

روش تهیه :

 

ابتدا بلغور را خیس كنید. بعد پیازچه ها را بسیار ریز خرد كنید. درون كاسه ای بلغور خیس كرده، پیازچه، گوشت، آرد ذرت، تخم مرغ، شوید، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید و ورز دهید. سپس این مواد را به صورت كوفته هائی به اندازه ی گردو درآورید و كنار بگذارید. با روغنی كه در تاوه ریخته اید و داغ شده كوفته ها را تفت دهید. بعد از روغن بیرون آورید و پیاز خرد كرده را در روغن سرخ كنید.

كمی نمک و فلفل به آن بزنید. سپس رب انار و آب انار و شكر را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. زمانی كه جوش آمد، كوفته را اضافه كنید تا چند دقیقه بجوشد و پخته شود. اكنون كوفته ها را در ظرف گودی بریزید و با جعفری تزئین كنید و میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کوفته با سس انار تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز