Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:01

6
اسفند
کرپ اسفناج

کرپ اسفناج

طرز تهیه کرپ اسفناج

کرپ اسفناج

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

 آرد ..................................۱۲۵ گرم

شیر.................................یک چهارم لیتر

تخم مرغ ...........................۴ عدد

مارگارین نرم  .....................۵۰ گرم

نمک و فلفل .....................به میزان لا زم

شكر .................................كمی

اسفناج ............................۲۰۰ گرم

پنیر فتا.............................۲۰۰ گرم

پنیر كشدار  ......................۱۰۰ گرم

خامه  ..............................۲۰۰ میلی لیتر

 

روش تهیه :

 

آرد و شیر و ۲ تا تخم مرغ و ۲۰ گرم مارگارین و كمی نمک و شكر را با هم مخلوط كنید تا گلوله نشود و خمیر شلی به دست آید. خمیر را یک ساعت استراحت دهید.

اسفناج را بشوئید و بخارپز كنید تا آبش كشیده شود و آن را ساطوری كنید.پنیر فتا و ۳۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده ی كشدار را همراه با ۲ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط كنید.

تابه ای به قطر ۱۸ سانتیمتر را كمی چرب كنید و روی حرارت قرار دهید و كرپ ها را با ملا قه، دانه دانه داخل ماهیتابه بریزید تا پخته و طلا ئی شود و كنار بگذارید تا سرد شود. مخلوط اسفناج را روی كرپ ها بمالید و رول كنید و در ظرف پیركس چرب شده بچینید.

بقیه ی پنیر پیتزا را با خامه مخلوط كنید روی كرپ ها بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۲۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط بپزید تا طلا ئی گردد و پنیر آب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کرپ اسفناج تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز