کرپ اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر :
آرد ..................................۱۲۵ گرم
شیر.................................یک چهارم لیتر
تخم مرغ ...........................۴ عدد
مارگارین نرم .....................۵۰ گرم
نمک و فلفل .....................به میزان لا زم
شكر .................................كمی
اسفناج ............................۲۰۰ گرم
پنیر فتا.............................۲۰۰ گرم
پنیر كشدار ......................۱۰۰ گرم
خامه ..............................۲۰۰ میلی لیتر
روش تهیه :
آرد و شیر و ۲ تا تخم مرغ و ۲۰ گرم مارگارین و كمی نمک و شكر را با هم مخلوط كنید تا گلوله نشود و خمیر شلی به دست آید. خمیر را یک ساعت استراحت دهید.
اسفناج را بشوئید و بخارپز كنید تا آبش كشیده شود و آن را ساطوری كنید.پنیر فتا و ۳۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده ی كشدار را همراه با ۲ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط كنید.
تابه ای به قطر ۱۸ سانتیمتر را كمی چرب كنید و روی حرارت قرار دهید و كرپ ها را با ملا قه، دانه دانه داخل ماهیتابه بریزید تا پخته و طلا ئی شود و كنار بگذارید تا سرد شود. مخلوط اسفناج را روی كرپ ها بمالید و رول كنید و در ظرف پیركس چرب شده بچینید.
بقیه ی پنیر پیتزا را با خامه مخلوط كنید روی كرپ ها بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۲۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط بپزید تا طلا ئی گردد و پنیر آب شود.