اشکنه عدس
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
عدس .....................................................۳ پیمانه
آب ........................................................۶ تا ۷ پیمانه
ادویه (نمک، فلفل و زردچوبه، دارچین)...........مقداری
روغن ....................................................یک دوم پیمانه
پیاز طلا ئی شده....................................۳ قاشق غذاخوری
سیر طلا ئی شده..................................۲ قاشق غذاخوری
آرد......................................................۳ قاشق غذاخوری سرپر
زعفران...............................................به مقدار لا زم
تخم مرغ.............................................۲ عدد
روش تهیه :
عدس را خوب بشوئید و با كمی آب و نمک آبپز كنید. پس از سرد شدن، عدس را چرخ یا میكس كنید. سپس در قابلمه ابتدا روغن و پیاز و سیر طلا ئی شده و زردچوبه و فلفل بریزید.
بعد عدس چرخ شده و آرد را اضافه كنید و كمی تفت دهید. حالا كم كم ۶ تا ۷ پیمانه آب به مخلوط بیفزائید و مقداری زعفران و دارچین اضافه كنید و بگذارید تا با حرارت ملا یم كاملا پخته و غلیظ شود; در پایان تخم مرغ ها را هم زده و اضافه كنید و در حین جوشیدن چند مرحله آن را هم بزنید تا كاملا تخم مرغ داخل اشكنه پخته شود سپس در ظرف مورد نظر آن را سرو كنید.