Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:16

6
اسفند
خلال پلو

خلال پلو

طرز تهیه خلال پلو

خلال پلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 خلا ل پرتقال.........................................۱ پیمانه

شكر....................................................۳ قاشق سوپ خوری

آب .....................................................۲ پیمانه

زعفران آبكرده.......................................۱ قاشق چایخوری

خلا ل بادام  .......................................۱ پیمانه

خلا ل پسته.......................................۱ پیمانه

خلا ل هویج ......................................۱ پیمانه

پیاز متوسط.......................................۱ عدد

گوشت چرخكرده..............................۲۰۰ گرم

برنج................................................۴ پیمانه

كره ی حیوانی ...............................۲۰۰ گرم

نمک..............................................مقداری

 

روش تهیه :

 

خلا ل پرتقال را یک تا دو روز در آب نیم گرم بخیسانید و هر روز آب آن را سه تا چهار بار عوض كنید. بعد خلا ل ها را دوبار با آب جوشان بجوشانید و در آبكش بریزید.

شكر را با دو پیمانه آب مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید.

وقتی به جوش آمد و شكر در آب حل شد خلا ل پرتقال را به آن بیفزائید. آنقدر روی حرارت نگه دارید تا خلا ل پرتقال ها طعم شیرین بگیرد و آبش تبخیر شود.

سپس مقداری زعفران را كه در آب جوش حل كرده اید– به خلا ل های پرتقال اضافه كنید. خلا ل بادام را با آب سرد به مدت نیم ساعت خیس كنید و در آبكش بریزید. خلا ل پسته را هم به مدت۱۵ دقیقه خیس كنید و در آبكش بریزید. اكنون پیاز خلا ل شده را در روغن كمی سرخ كنید تا طلا ئی شود. گوشت چرخكرده را با كمی پیاز رنده شده، نمک و زردچوبه ورز دهید و به صورت قلقلی كوچک در آورید و در روغن كمی تفت دهید.

سپس خلا ل پرتقال و خلا ل بادام را اضافه كنید و خلا ل هویج را با كمی روغن ۵ دقیقه تفت دهید و با كمی زعفران آبكرده مخلوط نمائید و به بقیه ی مواد بیفزائید.

حالا  برنج را آبكش كنید و داخل دیگ كمی روغن بریزید و تكه ای نان قرار دهید و كمی برنج روی آن بریزید. بعد همانند لوبیاپلو، مواد را لا به لا ی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. برنج، با حرارت ملا یم می پزد و دم می كشد. اینک برنج آماده را در ظرف مورد نظر بكشید و روی آن را با مقداری برنج و زعفران و خلا ل پسته تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خلال پلو تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز