آش بادمجان
مواد لازم برای 8 نفر :
بلغور.....................................۶۰۰ گرم
لوبیای قرمز ...........................۱۵۰ گرم
لوبیای چیتی .........................۱۵۰ گرم
لوبیای سفید .........................۱۵۰ گرم
نخود ....................................۱۰۰ گرم
بادمجان....................................۲ كیلوگرم
گوشت قلوه گاه گوسفندی ......۵۰۰ گرم
كشک .................................۵/۱ تا ۱ كیلو
نمک و فلفل..........................به میزان لا زم
روش تهیه :
حبوبات و بلغور را از یک شب قبل داخل آب بخیسانید و بعد آب آن را خالی كنید. آنگاه در ظرف مورد نظر بریزید و با آب تازه بگذارید بپزد. سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد كنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید و به حبوبات اضافه كنید.
بعد در ظرفی جداگانه، گوشت را با مقداری آب و نمک بپزید. آنگاه گوشت را ریش ریش كنید و به مواد بیفزائید و بگذارید همه ی مواد كاملا با هم بپزد. سپس نمک، فلفل و كشک را به آن اضافه كنید با حرارت كم بگذارید كاملا جا بیفتد.
برای تزئین آش، می توان از پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ استفاده كرد.