املت زیتون
مواد لازم برای 2 نفر :
روغن یا كره ..................به مقدار لا زم
پیاز خردشده.................۱ قاشق مرباخوری
سیر له شده................۱ عدد كوچک
زیتون..........................۷ عدد نگینی خرد شده
تخم مرغ ....................۳ عدد
نمک و فلفل.................به مقدار نیاز
روش تهیه :
كره را در تابه حرارت دهید و دوغ آن را جدا كنید و با روغن به دست آمده، پیاز را تفت بدهید تا سبک شود. سپس سیر له شده و زیتون ها را اضافه كنید و چند ثانیه تفت دهید. نمک آن را امتحان كنید و كنار بگذارید.
مابقی روغن به دست آمده را در تابه ای بریزید و حرارت دهید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل به هم بزنید و در تابه بریزید. مواد تفت داده شده را پس از اینكه تخم مرغ مقداری سفت شد، روی آن بریزید و بعد از پختن كامل، با حركت تابه، لبه ی آن را تا نزدیک قطر برگردانید و یک بار دیگر از جهت مخالف این كار را تكرار كنید تا املت به شكل مستطیل درآید. سپس با دورچین میل كنید; به طوری كه در زمان صبحانه با دورچین خیارشور و گوجه و در وعده ی نهار با دورچین چیپس یا سیب زمینی خلا لی تزئین كنید.