سوپ گل کلم
مواد لازم برای 6 نفر :
گل كلم.........................۵۰۰ گرم
آب مرغ.............................۵ پیمانه(۱۲۰۰ میلی لیتر)
برنج خام .......................یک دوم پیمانه(۷۵گرم)
كرفس خرد شده ...........یک چهارم پیمانه(۲ ق س)
شیر..............................یک دوم فنجان (۶۰ میلی لیتر)
آرد................................۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل...................به مقدار لا زم
جعفری خرد شده ...........۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
گلم كلم را به گل های كوچک تقسیم كنید. آب مرغ و برنج و كرفس را در قابلمه بریزید و بگذارید ده دقیقه بپزد تا برنج مغز پخت شود ولی شكفته نشود. بعد گل كلم را اضافه كنید. شیر و آرد را در یک ظرف با هم مخلوط كنید تا صاف شود; سپس آن را به سوپ بیفزائید. نمک و فلفل غذا را اندازه كنید و در سوپ خوری بریزید و با جعفری خرد شده آن را تزئین كنید.
یادآوری! گل كلم را نباید زیاد پخت و له كرد.
در صورت استفاده از عصاره مرغ، ۲عدد قرص را با ۵ پیمانه آب مخلوط كنید.